Ga naar de inhoud

Als ik het lef had dan…..door Klara Uleman

Als ik het lef had dan zou ik….doen wat ik wil!

En daar heb je lef voor nodig.
Want we kennen onze Inner Bitches, onze goedbedoelende beschermingsmechanismen en we zijn ons redelijk bewust van onze kwaliteiten, valkuilen, aannames en ‘welke kleur we zijn’. Maar hoe dóé je hier iets mee, hoe kan je van dit zelfinzicht genieten?? Om je krachten en passie vrij spel te geven. Om te doen wat je wil doen.

Zelfinzicht is prachtig maar het heeft actie nodig. Want pas bij de beleving, bij het zelf ervaren van je acties en de gevolgen van je acties begint het creatieproces. Het proces van inspiratie naar doen, naar creëren. Daar heb je lef voor nodig want je zult bereid moeten zijn je eigen stem te laten horen ook daar waar je Inner Bitch luid loopt te kakelen.

Als oude rot in het vak van leven weet ik dat initiatieven nemen essentieel is voor mij. Om mezelf te inspireren en ontwikkelen ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen in onbekende hoeken. Dan wordt namelijk mijn creativiteit aangesproken.

Vandaar dat Mascha van Wijnen en ik drie jaar geleden de Koaching Akademie zijn begonnen. Koaching met een ‘K’ omdat we trainen met kunstenaars. Zij vragen creatieve acties en lef van je. Ze vragen je bijvoorbeeld te acteren, dirigeren en regisseren zodat je te zien bent in een nieuw licht. In dit speelse maar ook kwetsbare proces word je zachtheid je kracht en…groeit je innerlijke kracht. Zo groeit ook je lef en, als je dat had dan….

Ontwikkel je talent met creativiteit, kom naar de trainingen van de www.koachingakademie.nl

13 januari 2021, Klara Uleman, initiator Koaching Akademie.