Meteen naar de inhoud

Coaching

LEIDERSCHAPSCOACHING & TEAMCOACHING

Mensen en teams coachen om het beste en het leukste uit zichzelf te halen vind ik het allerleukste om te doen. Hoe doe ik dat? Door te luisteren, te spiegelen, vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn en soms een interventie te plegen. Zodat jij bewuster wordt van je gedragspatronen, je overtuigingen en motivaties. Ieder mens is uniek en beschikt over prachtige talenten en eigenschappen. Soms raken deze talenten ondergesneeuwd door druk van buitenaf of binnenuit. Ik help je graag onderzoeken hoe dit komt en hoe je dit patroon, deze vicieuze cirkel kunt doorbreken zodat je de regie neemt in je (samen)werkende leven. 

(Informeel) Leidinggeven is een spiegel, je krijgt terug wat je geeft. Daarom is het zo belangrijk om te weten wie jij bent en vanuit welke waarden jij wilt leiden. Wat zijn jouw sterke kanten en valkuilen en waar sta jij voor? Als je dat weet, dan durf je vanzelf meer los te laten, te delegeren en ontstaat er ruimte om echt te leiden, te verbinden en te inspireren. Oftewel: Ken jezelf.

"Ken je kracht en valkuilen – Ken jezelf"

Mascha heeft 12 jaar leiderschaps- & managementervaring ervaring in het bedrijfsleven met als aandachtsgebied coachend leiderschap, teamcoaching & agile werken. Mensen uitdagen om zichzelf echt beter te leren begrijpen en teams vloeiender laten samenwerken zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur. Mascha is gecertificeerd NOBCO coach en werkt sinds 2017 als trainer/ coach.

Mascha

MASCHA VAN WIJNEN

Coach in (persoonlijk) Leiderschap en teamcoaching.
Wil je meer weten over Leiderschaps- of teamcoaching? Neem dan contact op Mascha. Tarief: € 145,- p/uur ex BTW 

+ 31 6 51 98 22 49
mascha@koachingakademie.nl

Haal het beste uit jezelf met de Koaching Akademie

LIFE COACHING

Stap uit een teveel aan aanpassing.

Stap van de reservebank het speelveld op. Het gevolg van niet meespelen is dat je steeds vaker in je hoofd gaat zitten. Je gaat te veel denken, twijfelen en piekeren. Een deel van wie jij bent raakt opgesloten.
Daar word je ongelukkig, onzeker en/of overspannen van.

Ik begeleid mensen die het nodig hebben dat ze voorbij een blokkerende innerlijke criticus komen. Om je opener te kunnen uiten en dichter bij je ware zelf te kunnen voelen. Om van daaruit in je werkende en privé-leven te voelen dat je er mag zijn met wie je echt bent. Dat je bijdraagt met jouw pure authentieke ‘ik’ en je je niet veel te vaak afvraagt ‘wat men er van vindt’. Voor anderen is die ‘nieuwe jij’ wellicht even wennen maar voor jou is het de hoogste tijd, tijd om je ‘onaangepaste kind’ weer eens mee te laten spelen en je ego los te laten. 

Inzicht is key, van het inzicht kunnen genieten is de volgende stap, een levenslange reis waar je soms wat begeleiding bij kunt gebruiken. Dat kan een vriend of partner zijn, en soms een coach.

"Geniet van je inzicht – Express Yourself"

 Klara is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als trainer/ coach al ruim 10 jaar persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. 

Klara Uleman, oprichter Koaching Akademie

KLARA ULEMAN

Coach in Life Coaching.
Wil je meer weten over Life Coaching ? Neem dan contact op Klara. Tarief: € 145,- p/uur ex BTW

+31 6 16 60 64 82
klara@koachingakademie.nl

Coaching voor jou

Ben je benieuwd of jouw vraag aansluit bij onze manier van coachen en wil je hier eens over sparren? Neem contact op met één van onze coaches.

Ervaringen

De Koaching Akademie is door Springest beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,6!
Bekijk hieronder een aantal reviews of lees ze allemaal via Springest.nl.