Regiseusse Charlotte Besijn

Creatief & coachend leiderschap

Ervaar jij ook dat we in onze prestatiegerichte maatschappij steeds meer moeten vertrouwen op onze kennis, cognitie en ratio en steeds minder op onze intuïtie & onze creativiteit? Dat maakt dat we veel minder in contact staan met ons gevoel en voelen is een essentieel ingrediënt van creativiteit en coachen.

Wil jij ook ontdekken wat er al allemaal in je zit i.p.v. wat je allemaal nog niet goed kan? Om je verantwoordelijkheidsgevoel zo te gebruiken en op die manier te leven vanuit eigenaarschap, nieuwsgierigheid en inspiratie? Dat geeft je meteen het gevoel dat je wat bijdraagt i.p.v. dat je tekort schiet. Waag de sprong en leer te vertrouwen op wat je allemaal al in huis hebt! Inspirerend voor jou en voor anderen.

Filosofie koaching akademie

De Koaching Akademie werkt vanuit de overtuiging dat je jouw ideeën, talent en betekenis serieus wilt nemen en in je leven wilt ervaren en expressie aan wilt geven. Zo inspireren wij jouw creatieve en coachende vermogen door te werken met artiesten en kunstenaars en coaches. Acteurs, schrijvers, regisseurs, reclamemaker, dirigent en psycholoog nemen je mee in hun creatieve processen en dagen de balans uit tussen jouw linker- en rechterhersenhelft. Voel de link tussen creativiteit, gecoacht worden en zelf coachen.

gouden wiel van creatief & coachend leiderschap

De Koaching Akademie heeft het Gouden Wiel van Creatief & Coachend Leiderschap ontwikkeld met 9 kernkwaliteiten die hierin essentieel zijn. Tijdens de meerdaagse training (7 dagen in totaal) komen alle kernkwaliteiten aan bod tijdens de verschillende workshops. Hierin staat vertrouwen centraal, een onontbeerlijk vuurtje om expressie en vrijheid te leren geven aan je talenten.