Meteen naar de inhoud

Creatief leiderschap

Wat is Creatief Leiderschap?

‘Creativity is intelligence having fun’ – Albert Einstein

Creatief leiderschap is persoonlijk leiderschap waarbij je talenten aan het roer staan. Jouw eigen betekenis en van de mensen om je heen doen ertoe! Hoe ziet dat eruit? Je bent authentiek, met een open en coachende instelling en toont lef om je intuïtie te volgen en jouw ideeën in te brengen, ongeacht de uitkomst. Je respecteert je eigenwaarde, bent speels en hebt meer lol in je werk.

Ontdek wat er al allemaal in je zit, wat nog teveel onaangesproken is. Door jouw creativiteit aan te spreken acteer je vanuit eigenaarschap, nieuwsgierigheid en inspiratie en dát geeft oneindig veel energie! Dan draag je namelijk jouw betekenis, jouw kennis en kunde uit en dáár word je gelukkig van. Laat je door ons uitdagen en heb het lef te vertrouwen op wat je allemaal al in huis hebt. Dan kun je beter dan ooit jezelf en anderen inspireren en motiveren.

Filosofie Koaching Akademie

‘Don’t die with your music still in you’  – Dr. Wayne W. Dyer

In onze prestatiegerichte maatschappij wordt vooral een beroep gedaan op jouw hard skills en ratio, op de linkerhersenhelft. Terwijl creativiteit, intuïtie en andere ‘zachte’ vaardigheden (rechterhersenhelft) nu belangrijker en noodzakelijk worden in persoonlijk leiderschap. Het accent in onze trainingen ligt daarom op het stimuleren van jouw rechterhersenhelft: intuïtie, gevoel en jouw creativiteit. Zodat jij daarna meer in verbinding staat qua ratio én gevoel en zo beide hersenhelften volop in kunt zetten. En zo optimaal van je talent te te genieten.

De Koaching Akademie werkt vanuit de overtuiging dat je jouw ideeën, talent en betekenis serieus wilt nemen en er expressie aan wilt geven. Zo inspireren wij jouw creatieve en coachende vermogen door te werken met kunstenaars, trainers en coaches. Acteurs, regisseurs, musici, dirigent en psycholoog nemen je mee in hun creatieve processen en dagen de balans uit tussen jouw linker- en rechterhersenhelft. Voel de link tussen creativiteit, effectiviteit en bevlogenheid

Wil jij ook ontdekken wat jou belemmert? En wil jij ervaren hoe jij je talent & creativiteit kunt stimuleren? Doe dan mee met de Creativity Boost op 8 of 15 september

Agenda

Geen evenementen gevonden!