Creatief leiderschap

Wat is Creatief Leiderschap?

‘Creativity is intelligence having fun’ – Albert Einstein

Creatief leiderschap is persoonlijk leiderschap waarbij je talenten in dienst staan van je werk. Jouw eigen betekenis en van de mensen om je heen doen ertoe. Hoe ziet dat eruit? Je bent authentiek, met een open en coachende instelling en toont lef om je intuïtie te volgen en jouw ideeën in te brengen, ongeacht de uitkomst. Je respecteert je eigenwaarde, bent speels en hebt meer lol in je werk.

Ontdek wat er al allemaal in je zit, wat nog teveel onaangesproken is. Door jouw creativiteit aan te spreken acteer je vanuit eigenaarschap, nieuwsgierigheid en inspiratie en dát geeft oneindig veel energie! Dan draag je namelijk jouw betekenis, jouw kennis en kunde uit en dáár word je gelukkig van. Laat je door ons uitdagen en heb het lef te vertrouwen op wat je allemaal al in huis hebt. Dan kun je beter dan ooit jezelf en anderen inspireren en motiveren.

Ervaar jij ook dat we in onze prestatiegerichte maatschappij steeds meer moeten vertrouwen op onze kennis en ratio en steeds minder op onze intuïtie? Dat maakt dat we veel minder in contact staan met onze creativiteit. Terwijl intuïtie en creativiteit een essentieel ingrediënt van persoonlijk leiderschap zijn.

Filosofie Koaching Akademie

‘Don’t die with your music still in you’  – Dr. Wayne W. Dyer

Koaching Akademie werkt vanuit de overtuiging dat je jouw ideeën, talent en betekenis serieus wilt nemen en er expressie aan wilt geven. Zo inspireren wij jouw creatieve en coachende vermogen door te werken met artiesten en kunstenaars en coaches. Acteurs, schrijvers, regisseurs, musici, dirigent en psycholoog nemen je mee in hun creatieve processen en dagen de balans uit tussen jouw linker- en rechterhersenhelft. Voel de link tussen creativiteit, effectiviteit en bevlogenheid.

Leef jij het leven dat je het allerliefste leidt?
Herontdek jezelf op de Creativity Boost ‘Ontdek de leukste versie van jezelf’. 

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden