CREATIEF LEIDERSCHAP

Creatief leiderschap betekent vertrouwen op je intuïtie en je natuurlijke creatieve talent laten zien. Authentiek en autonoom. Inspirerend voor anderen. In onze prestatiegerichte maatschappij heeft het denken de overhand gekregen en zijn we het contact met onze intuïtie & onze creativiteit grotendeels kwijtgeraakt. Door deze weer te herontdekken werk en leef je vanuit zelfredzaamheid wat ook direct voelbaar is voor  jouw team en je omgeving.

Wheel of Creative Leadership

De Koaching Akademie heeft het Wheel of Creative Leadership ontwikkeld met daarin de 9 kernkwaliteiten die belangrijk zijn in Creatief Leiderschap. Tijdens de zesdaagse opleiding komen alle kernkwaliteiten aan bod tijdens verschillende workshops. .

FILOSOFIE KOACHING AKADEMIE

De Koaching Akademie werkt vanuit de overtuiging dat je jouw ideeën, talent en betekenis echt wil ervaren en uitdragen. En dus inspireren wij jouw creatieve vermogen door te werken met artiesten en kunstenaars. Acteurs, schrijvers, regisseurs, reclamemakers en fotografen nemen je mee in hun creatieve processen en gaan op zoek, samen met bedrijfskundigen en coaches, naar de balans tussen jouw linker- en rechterhersenhelft.