Meteen naar de inhoud

Creativity Boost

Als ik het lef had dan zou ik.......

In het kort

De CREATIVITY BOOST is een workshop waarin jij als interim professional jezelf opnieuw ontdekt en voelt waar jij nu echt voor staat. Je bent leergierig en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Vaak sta je er alleen voor en dat geeft het knagende gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt. Je wilt naar meer zelfvertrouwen, je perfectie aan de kant schuiven en met lef en bevlogenheid werken en leven. Met al jouw potentieel en talenten! Doe dan mee met de Creativity Boost, dé workshop in persoonlijk leiderschap en laat je van je uitdagende kant zien. Durf jij het aan?

 • 2 data in januari, NTB
 • 14.30 – 18.00
 • 9.6 beoordeling
 •  Gebouw Lokaal lokaal Amsterdam 

Creativity Boost, dé workshop in persoonlijk leiderschap

Speciaal voor klanten van Zij werving & selectie organiseert de Koaching Akademie de Creativity Boost, dé workshop in persoonlijk leiderschap. We vragen ondernemerschap van je en je wordt beloond met je uitdagende Ik die zelf de regie neemt.


Trainers: Klara Uleman en Mascha van Wijnen Als ik het lef had dan zou ik…

 • Luisteren naar mijn intuïtie die het echt beter weet..
 • Dát avontuur aangaan waarvan ik weet dat ik dat het liefste wil.
 • Echt durven veranderen
 • Me niets meer aantrekken van “wat ze van me vinden”

Tijd om je lef aan het woord te laten!

Wat dat met je doet? Doe mee met de Creativity Boost

Wat maak je mee?

 • Als ik het lef had dan zou ik… je gaat in gesprek over jouw verlanglijst en hoe klinkt dit verlangen nu echt wanneer je het hardop uitspreekt? 
 • Inner Bitches | Wat belemmert jou? Leer je innerlijke negatieve criticus kennen, je Inner Bitch, met bijbehorende belemmerende overtuigingen en repeterende zinnetjes & muziek. Geef jezelf meer vrije tijd, je kunt prima zonder!
 • Positieve Coach | Wat bevrijd jou? Leer je innerlijke Positieve Coach kennen, iedereen heeft er een. Gun jezelf de benefits van deze krachtige innerlijke energie en inspiratie.
 • De catwalk: Vertel over jouw verlangen en ambitie. 
 

Doe mee en ervaar de vrijheid van je uitdagende ik. Speciaal voor klanten van Zij werving & selectie organiseert de Koaching Akademie deze Creativity Boost. Er zijn maar 10 plekken dus reserveer snel jouw plek! Data | tijdstip