Creativity Boost XL

Boost je zelfvertrouwen en
ontdek de ware versie van jezelf!

Beoordeling: 9.6 – workshop van 3,5 uur in A’dam, House of change, Mr Treublaan 3 – Nu voor maar €59,- ex BTW!

Creativity Boost XL: Boost je zelfvertrouwen en voel je bevlogenheid

Laat je niet meer afleiden door wat anderen van je vinden. In deze workshop voel je waar jij nu écht voor staat. Ontdek het met elkaar en voor elkaar. Ontvang bij deelname tevens een waardebon van 500 euro voor de Big one in persoonlijk leiderschap.

Boost je zelfvertrouwen en ontdek de ware versie van jezelf!

Veel mensen leven terughoudend omdat ze zichzelf niet helemaal durven te zijn. Ze blijven zich afvragen: ‘Zit ik hier wel op mijn plek?’. Dromen gaan verloren, ambities verwateren en avonturen blijven onbereisd. Ontzettend zonde natuurlijk. 

Schuif je drang naar perfectie aan de kant, boost je zelfvertrouwen en leef en werk met lef en bevlogenheid samen met al jouw  talenten! Doe mee en laat je van je talentvolle  kant zien. 

Persoonlijk leiderschap

Hoe prachtig zou het zijn als je…

✔️ Echt durft te luisteren naar je intuïtie – jouw innerlijke kompas dat het altijd beter weet

✔️ Het avontuur durft aan te gaan waar je altijd al van droomde 

✔️ Echt jezelf durft te zijn en je niets meer aantrekt van wat anderen van je vinden


De Creativity Boost XL  is een workshop in persoonlijk leiderschap in een open, veilige sfeer waar je niet alleen leert, maar ook ervaart hoe het is om vol vrijheid & lef in het leven te staan. Samen met échte experts zoals acteur/ docent Wil van der Meer, regisseur Hugo Meijs, trainer Mascha van Wijnen en psychologe Klara Uleman ga jij creatief en actief aan de slag met het vinden van de ware versie van jezelf! 

Tijdens de Creativity Boost XL ontdek jij…

  • Jouw innerlijke belemmeringen, hoe ze je talent tegenhouden en wat je kunt doen om deze belemmeringen te beteugelen
 
  • Hoe je vol zelfvertrouwen kunt gaan staan voor wie je bent en wat jij wilt zodat je jouw dromen en ambities kunt realiseren
 
  • Hoe je je podiumangst de baas kunt zijn en op een natuurlijke manier je ware ik kunt presenteren zodat je echt staat voor wie je bent

Let op! Dit is geen standaard dertien-in-een-dozijn workshop in persoonlijk leiderschap waar je stoffige theorie leert en na een week weer vergeet. Deze praktische, creatieve workshop heeft impact.

Ondertussen hebben we al meer dan 150 mensen gestimuleerd in het vinden van hun ware ik. Mensen die niet zeker wisten of ze op de juiste plek zaten of de juiste dingen aan het doen waren. Die voelden dat ze meer kunnen. Niet om op te scheppen, maar het effect van de Creativity Boost heeft impact. Maar, don’t take my word for it, lees eens wat anderen van ons vinden.

Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven?

Inschrijven & informatie

De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan via het contactformulier aan voor de eerstvolgende Creativity Boost. 

Agenda

april 2022
september 2022
Geen evenementen gevonden!