Creativity Boost XL

Overwin je obstakels, boost je zelfvertrouwen en
ontdek de ware versie van jezelf!

Beoordeling: 9.6 – workshop van 3,5 uur in A’dam, House of change, Mr Treublaan 3 – Nu voor maar €59,- ex BTW!

Creativity Boost XL: Overwin je obstakels, boost je zelfvertrouwen en voel de zin van het leven weer door je aderen stromen.

Laat je niet meer afleiden door wat anderen van je vinden. In deze workshop kom je bij jouw onbevangen ik en durf je echt jezelf weer te zijn. Ontdek het met elkaar en voor elkaar. Ontvang bij deelname tevens een waardebon van 500 euro voor de Big one in persoonlijk leiderschap.

Overwin je obstakels, boost je zelfvertrouwen en ontdek de ware versie van jezelf!

Veel mensen leven terughoudend omdat ze zichzelf niet durven te zijn. Ze blijven zich afvragen: ‘Zit ik hier wel op mijn plek?’. Dromen gaan verloren, ambities verwateren en avonturen blijven onbereisd. Ontzettend zonde, want juist in jouw ware ik schuilt de ware schat van het leven!

Hoe prachtig zou het zijn als je…

✔️ Echt durft te luisteren naar je intuïtie – jouw innerlijke kompas dat het altijd beter weet

✔️ Het avontuur durft aan te gaan waar je altijd al van droomde 

✔️ Echt jezelf durft te zijn en je niets meer aantrekt van wat anderen van je vinden


Dan zou je de ware versie van jezelf zijn, toch? En precies voor jou, iemand die hiernaar op zoek is, hebben wij de workshop Creativity Boost XL ontwikkeld.

Een workshop in persoonlijk leiderschap in een open, veilige sfeer waar je niet alleen leert, maar ook ervaart hoe het is om vol vrijheid & lef in het leven te staan. Samen met échte experts zoals acteur/ docent Wil van der Meer, regisseur Hugo Meijs, trainer Mascha van Wijnen en psychologe Klara Uleman ga jij creatief en actief aan de slag met het vinden van de ware versie van jezelf! 

Tijdens de Creativity Boost XL ontdek jij…

  • Jouw innerlijke belemmeringen voor je lef en creativiteit, hoe ze je tegenhouden en wat je kunt doen om deze belemmeringen te overwinnen!
 
  • Hoe je vol zelfvertrouwen kunt staan voor wie je bent en wat je wilt zodat je op je dromen en ambities af kunt stormen!
 
  • Hoe je je podiumangst overwint en op een natuurlijke manier je ware ik kunt presenteren zodat je echt staat voor wie je bent!
 

Let op! Dit is geen standaard dertien-in-een-dozijn workshop in persoonlijk leiderschap waar je stoffige theorie leert en na een week weer vergeet. Deze praktische, creatieve workshop heeft impact. En daar heb je lef voor nodig! 

Je gaat uit je comfortzone. Je doet dingen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Je zult nieuwe inzichten vergaren waar je verstelt van zult staan. Meld je daarom alleen aan als je écht gemotiveerd bent om de ware versie van jezelf te ontdekken! 

Ondertussen hebben we al meer dan 150 mensen geholpen met het vinden van hun ware ik. Mensen die niet zeker wisten of ze op de juiste plek zaten of de juiste dingen aan het doen waren. Die voelden dat ze meer kunnen. Niet om op te scheppen, maar het effect van de Creativity Boost is enorm. Maar, don’t take my word for it, lees eens wat anderen van ons vinden.

Wil jij je obstakels overwinnen, je zelfvertrouwen boosten en vol overgave de ware versie van jezelf durven te zijn?

Inschrijven & informatie

De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan via het contactformulier aan voor de eerstvolgende Creativity Boost. 

Agenda

januari 2022
Geen evenementen gevonden!