Meteen naar de inhoud

Creativity Boost 'Ontdek eens de weg van de meeste weerstand'

Beoordeling: 9.6 – workshop van 3 uur in persoonlijk leiderschap, locatie House of Change in A’dam voor maar €39,-!

Ontdek eens de weg van de meeste weerstand..

Waar weerstand zit, zoals ongemak of irritatie, zit vaak de ruimte voor groei. Want bij weerstand schuurt iets. Ben je bijvoorbeeld bang om je kwetsbaar op te stellen of ‘voor gek’ te staan? Ben je wellicht onzeker of heb je te harde oordelen over jezelf? Met andere woorden; wat belemmert jouw talent en creativiteit? En hoe kun je jouw talent nu juist stimuleren? Tijdens de Creativity Boost krijg je het antwoord op deze belangrijke vragen.

Bij weerstand zit ruimte voor groei

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het kan enorm bevrijdend zijn om de weerstand eens aan te gaan in plaats van deze te vermijden. Uit je comfortzone te stappen en te ontdekken dat je veel meer kunt en durft dan je zelf had verwacht. We dagen je daarom uit 😉 om deel te nemen aan deze Creativity Boost.

De Creativity Boost is een workshop in persoonlijk leiderschap waar je niet alleen leert, maar vooral erváárt hoe het is om vanuit bevlogenheid in je (werkende) leven te staan. Voel je inderdaad weerstand? Of heb je het idee dat je écht geen 3 uur vrij kunt maken voor de workshop? Doe het dan juist wél! Investeer in jezelf, ga de confrontatie aan en verras jezelf!

Door psychologe/trainster Klara Uleman, trainer/ coach Mascha van Wijnen en regisseur Hugo Meijs.  

Deelneemster Titia Creativity Boost

Wat ga je doen?

✔️Wat belemmert jouw talent en creativiteit? En hoe kun je jouw talent nu juist stimuleren?

✔️Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen. Bij de Koaching Akademie noemen we dit ‘Inner Bitches’. Hoe zijn ze ontstaan, hoe herken je ze en wat doen ze voor je? 

✔️ Wat bevrijd jou? Leer je innerlijke Positieve Coach kennen die jou inspireert en stimuleert. Iedereen heeft er één!

✔️ Je gaat antwoord geven op de fantastische vraag: als ik het lef had, wat zou ik dan doen? Je kán het!

Wat ontdek je bij de Creativity Boost? Veel!

✔️Van welke Inner Bitch je last hebt, jouw innerlijke negatieve criticus

✔️Je diepere verlangens en ambities

✔️Je eigen positieve coach

✔️Wat jouw weerstand vertelt over jou

✔️Hoe je presentatie- angst overwint

✔️ Ontvang een waardebon van maarliefst € 500 voor de Big One in creatief leiderschap

Wat belemmert jouw talent en creativiteit? En hoe kun je jouw talent nu juist stimuleren? Tijdens de Creativity Boost krijg je het antwoord op deze belangrijke vragen. Met humor en creativiteit dagen we jouw authenticiteit uit en maak je weer kennis met je echte ik. Speels en tegelijkertijd diepgaand. Jouw verlangens worden weer zo helder als glas. Tonnen energie, tomeloze lef en voelen dat je leeft! Dat is het resultaat.

Regisseur Hugo Meijs, trainer Creativity Boost

Psychologie en creativiteit, een topmix

Bij de Koaching Akademie doen we het net even anders. We combineren psychologie met creativiteit en vooral heel veel dóen om jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. We trainen in inspirerende groepen met hulp van geweldige coaches, die stuk voor stuk toppers in hun vak zijn.

Wij weten dat onze unieke aanpak werkt als een trein, maar merken dat deze soms ook op weerstand kan stuiten. Misschien merk je nu bij jezelf ook wat ongemak. Mijn gevoelens delen in een groep onbekenden? Echt niet! Of je hebt het idee dat je niet creatief bent. En heeft werken aan jezelf überhaupt wel zin of wordt toch alles voor je bepaald?

 

Voor wie is de Creativity Boost?

Voor diegenen die al wat zelfkennis bezitten maar die voelen dat er meer dan alleen kennis voor nodig is om de volgende stap te zetten In hun (werkende) leven. Voor diegenen die meer uiting willen geven aan het talent wat er in jou (verstopt) zit. Ondertussen hebben we al meer dan honderden mensen geïnspireerd in hun persoonlijk leiderschap. Lees hier als je wilt hoe deelnemers het beleefd hebben! 

Inschrijven & informatie

De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan via het contactformulier aan voor de eerstvolgende Creativity Boost. 

Agenda

januari 2023
Geen evenementen gevonden!