Meteen naar de inhoud

De Big One 2, het Vervolg

In het kort

Het vervolg op de Big One 1 in Creatief Persoonlijk Leiderschap is een feit. Mogen we aan jullie voorstellen; de Big One 2, het Vervolg! Heb jij ook zin om weer een sprong in het diepe te maken? Om te ont-dekken, te genieten, lachen, ontroerd te raken en jezelf het podium te gunnen om met een bak vol inspiratie je pad weer te vervolgen? Schrijf je dan in voor de 3-daagse de Big One 2!

Expressie geven aan jouw talenten

De rode draad is expressie en loslaten in optima forma. Wat mag er meer tot uiting komen van jou? Wat zit er nog verstopt en verdient een podium? Ja natuurlijk willen we eerst weten hoe het met jou en je Inner Bitches gaat. Waar loop je nu tegenaan, wat gaat er goed en waar verlang je naar, wat mag er meer zijn in je leven? Om je vervolgens onder te dompelen in ervaren,  creëren, coachen en reflecteren. Hoe luister jij naar de wijsheid in jou en van de mensen om je heen?

Onze werkwijze: Creativiteit en ervaren 2.0

Je gaat veel doen. En omdat de groep bestaat uit oud-deelnemers kunnen we meteen van start :-). Persoonlijke ontwikkeling door te ervaren en niet persé door te denken en te analyseren. Je gaat nieuwe dingen beleven waarin creativiteit een belangrijke rol speelt. Wat ontdek jij wanneer je niet kunt terugvallen op je cognitie en wanneer je intuïtie steeds meer aan zet mag?

Onze methodiek is bij de Big One 2 hetzelfde als bij de reguliere Big One: Spelenderwijs ontdekken hoe je gemakkelijker omgaat met situaties wanneer je onder druk staat. Door jou iedere keer op een andere manier onder te dompelen in het niet-weten, in het omgaan met het onverwachte waardoor je steeds meer vertrouwt op jezelf, op je improvisatievermogen en jouw unieke talent. Waardoor je steeds steviger in je schoenen staat. Krachtig en kwetsbaar tegelijk. In verbinding met de ander.

Creatief Persoonlijk Leiderschap

Om jullie herinneringen weer tot leven te laten komen….Creatief persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven en het vormgeven ervan op een creatieve en authentieke manier. Door het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke talenten, passies en waarden en deze in te zetten om zo de regie te pakken over je leven wat leidt tot meer betekenis en voldoening

Het programma in vogelvlucht:

Dag 1: Innerlijke aansturing & loslaten I Mascha van Wijnen I Klara Uleman I Kim Scheerder

  • Hernieuwde kennismaking
  • Hoe gaat het met je Inner Bitches? En je Indiaan? Aan de hand van opdrachten geef jij ze weer aandacht
  • Theatermaker Kim Scheerder. Kim begeleidt de impulsieve, spontane ‘lefgozer’ in jou, een persoonlijk leiderschapsgevoel dat ontstaat vanuit creëren on the spot en jezelf te durven laten zien. Hoeveel waarde dicht jij jezelf toe met al je ‘perfect imperfections’?


Dag 2: Inspiratie & overgave I Klara Uleman I Hilde Bolt

  • Kunst als inspiratiebron voor coaching o.l.v. Klara Uleman. Ervaar de stilte en je eigen observatievermogen als beste condities om meer over jezelf en de ander te weten te komen. Laat beelden spreken!
  • Psychologe, schrijfster en trainer Hilde Bont werkt met Get your Guts – je instinct als kompas. Van hoofd naar hart & lichaam. Je komt tot de kern en legt essentiële thema’s bloot, op veilige en lichtvoetige wijze


Dag 3: Mijn authentieke ik & creatieve oogst I Wil van der Meer I Klara Uleman.

  • Kerndocent & acteur/ regisseur Wil van der Meer daagt jou opnieuw uit om buiten de gebaande paden te durven gaan. Om die authentieke delen van jezelf op te zoeken die je (te) weinig aanboort in je dagelijkse leven
  • Een systemische blik: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe
  • Mijn creatieve oogst: Wat laat ik achter, wat maakt mij zwaar en kan ik loslaten. Waarvan wil ik meer in mijn leven? 
Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Resultaat:

✔️ Door nieuwe ervaringen ontdekt je lijf andere manieren om met (belemmerende) patronen om te gaan.

✔️ Je maakt nieuwe verbindingen in je hersens aan waardoor jezelf verruimt en dus flexibeler wordt!

✔️ Door het stimuleren en aanspreken van jouw creatieve brein en intuïtie (rechterhersenhelft) kom je meer in balans tussen hoofd en hart, tussen ratio en gevoel.

Voor wie?

Speciaal en exclusief, namelijk voor alle ex-deelnemers van de Big One! 
Mocht je geen ex-deelnemer zijn maar al wel over de nodige zelfkennis beschikken en je bent bereid om jezelf flink uit te dagen op een onconventionele manier, neem dan contact op met Mascha van Wijnen, op 06 – 51 98 22 49. 

Data, locatie en kosten

18 & 19 april, Cameleon, Amsterdam
16 mei, Cameleon, Amsterdam

Kosten bedragen € 1.950,- ex BTW, inclusief lunch. Voor ZZP-ers en particulieren geldt 20% korting. 

Ervaringen van deelnemers

De Koaching Akademie is door Springest beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,6!

Agenda

Geen evenementen gevonden!