Ga naar de inhoud

De Big One 2


Het Vervolg op de Big One 1 in Creatief Persoonlijk Leiderschap is de Big One 2. Heb jij ook zin om weer een sprong in het diepe te maken? Om te ontdekken, te genieten, lachen, ontroerd te raken en jezelf het podium te gunnen om met een bak vol inspiratie je pad weer te vervolgen? 

We gaan natuurlijk wel een tandje verder dus laat je wederom verrassen. Neem je de sprong? Schrijf je dan in voor de 3-daagse de Big One 2 en laat je weer eens grondig inspireren!

Big one persoonlijk leiderschap training beoordeling op springest
9,6 beoordeling op Springest

EXPRESSIE GEVEN AAN JOUW TALENTEN

De rode draad is expressie en loslaten in optima forma. Wat mag er meer tot uiting komen van jou? Wat zit er nog verstopt en verdient een podium? Ja natuurlijk willen we eerst weten hoe het met jou en je Inner Bitches gaat. Waar loop je nu tegenaan, wat gaat er goed en waar verlang je naar, wat mag er meer zijn in je leven? Om je vervolgens onder te dompelen in ervaren,  creëren, coachen en dit keer ook ademhaling & systemisch werk. Hoe luister jij naar de wijsheid in jou en van de mensen om je heen?

ONZE WERKWIJZE: CREATIVITEIT EN ERVAREN 2.0

Je gaat weer leren & ontwikkelen door te ervaren, te doen. En omdat de groep bestaat uit oud-deelnemers spreken we van meet af aan dezelfde taal. We gaan je creatieve ofwel scheppende vermogen wederom aanspreken want je talenten en ook je weerstand manifesteren zich hierdoor snel. Je gaat een dieper niveau aanspreken via een ademhalingstechniek en lichaamsgericht werk. De mind en het lichaam krijgen een reset-behandeling, zodat je gedrevenheid weer helemaal voelbaar is. Dan stap je fris en gemotiveerd je werk & leven in.

Onze methodiek is bij de Big One 2 voor een deel hetzelfde als bij de reguliere Big One: Spelenderwijs ontdekken hoe je gemakkelijker omgaat met situaties wanneer je onder druk staat. Door jou iedere keer op een andere manier onder te dompelen in het niet-weten, in het omgaan met het onverwachte waardoor je steeds meer vertrouwt op jezelf, op je veerkracht en jouw unieke talent. Waardoor je steeds steviger en autonomer in je schoenen staat. Krachtig, kwetsbaar en in verbinding met de ander.

CREATIEF PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Om jullie herinneringen weer tot leven te laten komen….Creatief persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven en het vormgeven ervan op een impactvolle en authentieke manier. Door het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke talenten, passies en waarden en deze in te zetten om zo de regie te pakken over je leven wat leidt tot meer betekenis en voldoening.

Het programma in vogelvlucht

Dag 1: Mijn authentieke Ik 2.0 I Mascha van Wijnen I Klara Uleman I Wil van der Meer

  • Hernieuwde kennismaking
  • Hoe gaat het met je Inner Bitches? En je Indiaan? Aan de hand van opdrachten geef jij ze weer aandacht
  • Kerndocent & acteur/ regisseur Wil van der Meer daagt jou opnieuw uit om buiten de gebaande paden te durven gaan. Om die authentieke delen van jezelf op te zoeken die je (te) weinig aanboort in je dagelijkse leven
  • Een systemische blik: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe
  • Mijn creatieve oogst: Wat laat ik achter, wat maakt mij zwaar en kan ik loslaten. Waarvan wil ik meer in mijn leven? 


Dag 2: Inspiratie & overgave I Klara Uleman I Hilde Bolt

  • Kunst als inspiratiebron voor coaching o.l.v. Klara Uleman. Ervaar de stilte en je eigen observatievermogen als beste condities om meer over jezelf en de ander te weten te komen. Laat beelden spreken!
  • Psychologe, schrijfster en trainer Hilde Bont werkt met Get your Guts – je instinct als kompas. Van hoofd naar hart & lichaam. Je komt tot de kern en legt essentiële thema’s bloot, op veilige en lichtvoetige wijze


Dag 3: Mijn impact I Kim Scheerder I Klara Uleman.

  • Kim begeleidt de impulsieve, spontane ‘lefgozer’ in jou, een persoonlijk leiderschapsgevoel dat ontstaat vanuit creëren on the spot en jezelf te durven laten zien. Hoeveel waarde dicht jij jezelf toe met al je ‘perfect imperfections’?
persoonlijk leiderschapstraining big one vervolg deelnemers

RESULTAAT

✔️ Door nieuwe ervaringen ontdekt je lijf andere manieren om met (belemmerende) patronen om te gaan.

✔️ Je daagt jezelf uit op zoek te gaan naar hernieuwde gedrevenheid. Niks halfbakken als “z’n gangetje” maar met volle energie of volledig zen, wanneer jij dat bewust kiest. 

✔️ Door het stimuleren en aanspreken van jouw creatieve brein en intuïtie kom je in balans tussen hoofd en hart, tussen ratio en gevoel. Een no-brainer 😉

VOOR WIE?

Speciaal en exclusief voor alle ex-deelnemers van de Big One in persoonlijk leiderschap. Mocht je geen ex-deelnemer zijn maar al wel over de nodige zelfkennis beschikken en je bent bereid om jezelf flink uit te dagen op een onconventionele manier, neem dan contact op.

DATA, LOCATIE EN KOSTEN

April, theater de Cameleon Amsterdam
20 september 2024 
23 & 24 oktober 2024 
De investering is € 1.950,- ex BTW, inclusief lunch.

Volg je De Big One als ZZP’er of particulier? Dan ontvang je 20% korting!

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

De Koaching Akademie is door Springest beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,6!