Meteen naar de inhoud

Onze trainers & docenten

Klara Uleman is de oprichter van de Koaching Akademie. Zij is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en kritische houding t.a.v. aanpassing.

 

Mascha van Wijnen is trainer/ coach en mede eigenaar van de Koaching Akademie. Mascha heeft jarenlange leiderschaps- & managementervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Het gezamenlijk creëren van mooie dingen, mensen uitdagen om zichzelf beter te leren begrijpen en zichzelf altijd te blijven ontwikkelen zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur.

Wil van der Meer is acteur, kleinkunstenaar en docent. Hij heeft bij veel toneelgezelschappen en in talloze musicals gespeeld en/of gezongen. Voor het grote publiek is hij bekend door zijn rollen in films en op tv zoals Karakter, Pleidooi, Bureau Raampoort en Soldaat van Oranje. Wil van der Meer geeft al jaren les op de Frank Sanders Musical opleiding en regisseert jonge cabaretiers. Hij is een serieuze alleskunner en bijna belangrijker nog, hij is oergeestig.

Elvira Out is actrice, regisseur en trainer/coach. Vooral de afwisseling spreekt haar aan. Elvira gelooft in ervarend leren en in risico’s nemen met op z’n tijd de nodige zelfrelativering. Of zij nu acteert, regisseert, zingt of coacht, Elvira wil altijd raken, voeden, inspireren en op onderzoek gaan naar ieders unieke en soms collectieve verhaal. Als liefhebber en nieuwsgierige expeditieleider met de nodige ervaring, gevoel voor humor en drama.

 

Hugo Meijs is acteur, regisseur en trainer/ coach. Hugo wil graag met zijn spel en regie anderen een ervaring rijker maken. Met veel plezier en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Spelen met de ‘realiteit’. De kracht van het verbeelden van communiceren is het creatieve proces ervan. Het zet aan tot andere gedachten, maakt vrij om afscheid te nemen van belemmerende gedachten en relativeert verouderde opvattingen. 

Charlotte Besijn is ooit begonnen als balletdanseres bij Introdans. Daarna heeft Charlotte zich om laten scholen tot actrice en heeft een paar jaar theater gedaan, gastrollen gedaan en lange tijd in GTST gespeeld. Bij die dynamische organisatie is zij alweer 6 jaar als regisseur werkzaam. Charlotte is bij uitstek een kunstenaar die weet hoe het is om je droom te volgen en waar te maken. Door letterlijk de regie van haar leven in eigen handen te nemen.

 

Ronald Becker is dirigent en trainer/ coach. Hij studeerde af als dirigent aan het Conservatorium. Vervolgens volgde hij de coach-counselor opleiding aan het Europees Instituut. Hij vertaalt zijn muzikale & creatieve inzichten in leiderschapstrainingen. Ronald geeft bijzondere opdrachten en observeert met een getrainde intuïtieve blik. Hij kijkt bijna door je heen en ziet jouw talenten en blokkades vanuit een originele, effectieve en constructieve invalshoek.

Cynthia Boll is bekend geworden van het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’. Cynthia heeft de Zilveren Camera gewonnen, een prestigieuze prijs. Ze reist de hele wereld rond voor haar werk als fotograaf en haar reportages verschijnen in nationale en internationale media. Ooit stond Cynthia voor de klas en weet hierdoor als geen ander hoe het is om van baan te veranderen. Ze maakte de overstap van lerares naar fotografe en maakt nu reportages van wat er speelt in het hier en nu, waar dan ook ter wereld.

Romke Oortwijn is ooit begonnen als copywriter en is nu al lange tijd directeur van het inmiddels grootste reclamebureau van Nederland. Het bureau N=5 dat Romke ooit gestart is met 4 anderen valt de ene na de andere bekroning ten deel. Bavaria, KPN, NS en Telfort, om maar enkelen te noemen. Belangrijker nog is dat Romke en het bureau true to themselves blijven vanuit een onafhankelijkheidsprincipe. Daar zal Romke Oortwijn dan ook een groot beroep op doen in deze grensverleggende en unieke workshop.