ONZE KUNSTENAARS

Maak vast kennis met ons team

KLARA ULEMAN

Meer informatie

Klara Uleman (Klara met een k) is de inspirator en oprichter van de Koaching Akademie. Zij is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach al jaren persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en beschaafde onaangepastheid.

ELVIRA OUT

Meer informatie

Elvira Out is actrice, regisseur en trainer/coach. Vooral de afwisseling spreekt haar aan. Elvira gelooft in ervarend leren en in risico’s nemen met op z’n tijd de nodige zelfrelativering. Of zij nu acteert, regisseert, zingt of coacht, Elvira wil altijd raken, voeden, inspireren en op onderzoek gaan naar ieders unieke en soms collectieve verhaal. Als liefhebber en nieuwsgierige expeditieleider met de nodige ervaring, gevoel voor humor en drama.

CHARLOTTE BESIJN

Meer informatie

Charlotte Besijn is ooit begonnen als balletdanseres bij Introdans. Daarna heeft Charlotte zich om laten scholen tot actrice en heeft een paar jaar theater gedaan, gastrollen gedaan en lange tijd in GTST gespeeld. Bij die dynamische organisatie is zij alweer 6 jaar als regisseur werkzaam. Charlotte is bij uitstek een kunstenaar die weet hoe het is om je droom te volgen en waar te maken. Door letterlijk de regie van haar leven in eigen handen te nemen.

LINEKE VAN DEN BOEZEM

Meer informatie

Lineke van den Boezem is begonnen als columnist en journalist, en werd later strateeg bij reclamebureau KesselsKramer. Inmiddels is ze werkzaam als scenarioschrijver. Ze bedacht en schreef de TV-serie Taart, die onder andere werd genomineerd voor een Emmy, een Gouden Kalf en de Prix Europe Genève. Daarnaast werkte ze mee aan (o.a.) de series NoordZuid, Vlucht HS13, Icarus en B.a.b.s. Haar oeuvre beslaat een breed terrein. Drama, spanning, comedy: voor volwassenen of kinderen.  Lineke is niet alleen een zeer begenadigd schrijfster, ze heeft ook een bijzonder talent om te luisteren. Dit talent is fijn voor de praters onder ons en geeft haarzelf veel input voor haar personages.

ROMKE OORTWIJN

Meer informatie

Romke Oortwijn is ooit begonnen als copywriter en is nu al lange tijd directeur van het inmiddels grootste reclamebureau van Nederland. Het bureau N=5 dat Romke ooit gestart is met 4 anderen valt de ene na de andere bekroning ten deel. Bavaria, KPN, NS en Telfort, om maar enkelen te noemen. Belangrijker nog is dat Romke en het bureau true to themselves blijven vanuit een onafhankelijkheidsprincipe. Daar zal Romke Oortwijn dan ook een groot beroep op doen in deze grensverleggende en unieke workshop.

CHRISTA BODE

Meer informatie

Christa Bode is beeldend kunstenaar en heeft zich op latere leeftijd om laten scholen tot Jungiaans psycholoog. In haar eigen leven spelen licht en schaduw beide een belangrijke rol. Vandaar ook de keuze voor Jung. Karl Jung is degene die ‘het onbewuste’ een nieuwe naam heeft gegeven. Hij noemt het ‘de schaduw’.  In deze workshop staat die schaduwkant in ons centraal. Christa is allergisch voor de ander veroordelen wat uitnodigend werkt om je grenzen te verleggen.

WIL VAN DER MEER

Meer informatie

Wil van der Meer is acteur, kleinkunstenaar en docent. Hij heeft bij veel toneelgezelschappen en in talloze musicals gespeeld en/of gezongen. Voor het grote publiek is hij bekend door zijn rollen in films en op tv zoals Karakter, Pleidooi, Bureau Raampoort en Soldaat van Oranje. Wil van der Meer geeft al jaren les op de Frank Sanders Musical opleiding en regisseert jonge cabaretiers. Hij is een serieuze alleskunner en bijna belangrijker nog, hij is oergeestig.

Cynthia Boll

Meer informatie

Cynthia Boll is bekend geworden van het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’. Cynthia heeft de Zilveren Camera gewonnen, een prestigieuze prijs. Ze reist de hele wereld rond voor haar werk als fotograaf en haar reportages verschijnen in nationale en internationale media. Ooit stond Cynthia voor de klas en weet hierdoor als geen ander hoe het is om van baan te veranderen. Ze maakte de overstap van lerares naar fotografe en maakt nu reportages van wat er speelt in het hier en nu, waar dan ook ter wereld.

Passie, eigenwijsheid en doorzettingsvermogen schetsen deze gedreven fotografe die mensen graag een uitdaging biedt.

Mascha & Erik

Meer informatie

Mascha van Wijnen , oprichter Koaching Akademie, heeft jarenlange managementervaring bij beursgenoteerde bedrijven met als aandachtsgebied leiderschap, verandering & agile werken. Het begeleiden van grote projecten & teams, het gezamenlijk creëren van mooie dingen, mensen uitdagen om alles uit zichzelf te halen zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken gecombineerd met passie, drive en lef haar 2e natuur.  Mascha is moeder van 2 zonen, dol op Amsterdam en verliefd op het strand.

Erik van der Sande is managing director Midden-Nederland van een internationaal beursgenoteerd bedrijf en is trotse vader van 2 kinderen. Erik heeft o.a. een MBA in verandermanagement en is dol strategie & veranderingsprocessen. Daarnaast heeft hij met veel plezier een tijd economie gedoceerd op een middelbare school. Erik adviseert mensen & bedrijven in strategie, marketing & verandering.