Mascha van Wijnen, oprichter Koaching Akademie

Creatief & Coachend leiderschap? Leer het van een kunstenaar!

MISSIE & VISiE KOACHING AKADEMIE

Wij geloven dat wanneer jij je creatieve talenten meer de ruimte geeft je grootste verlangens zich duidelijk manifesteren. Wij geloven ook dat wanneer jij jezelf zoveel mogelijk leert uiten je het bevlogen leven kunt leiden wat je wilt leiden.

De Koaching Akademie heeft in samenwerking met professionele kunstenaars, artiesten en trainers unieke trainingen ontworpen. Het accent ligt hierbij op het uitdagen van de rechterhersenhelft: op intuïtie, emotie & creativiteit. In onze wereld krijgt de ratio, het analytische en oplossingsgerichte denken namelijk te vaak voorrang (linkerhersenhelft) waardoor we uit balans raken.

Wie

De Koaching Akademie is in 2017 opgericht door Klara Uleman & Mascha van Wijnen.

Klara Uleman is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als trainer/ coach al ruim 10 jaar persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en beschaafde onaangepastheid.

Mascha van Wijnen, heeft 12 jaar leiderschaps- & managementervaring opgedaan in het bedrijfsleven met als aandachtsgebied coachend leiderschap, teamcoaching & agile werken. Het gezamenlijk creëren van mooie dingen, mensen uitdagen om zichzelf beter te leren begrijpen en zichzelf altijd te blijven ontwikkelen zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur.

CREATIEF & Coachend Leiderschap NOODZAKELIJK

In onze prestatiegerichte maatschappij ligt de nadruk op de hard skills, de ratio & het analytisch denken. Terwijl creativiteit, intuïtie en andere ‘zachte’ vaardigheden de komende jaren belangrijker & noodzakelijk worden. Hoe blijf je je als mens waardevol voelen en niet onderdeel van een machine? Deze snel veranderende tijd vraagt om een andere manier van persoonlijk leiderschap.
Vele grote leiders, denkers en wetenschappers stellen op het congres the Future of Work (School of Life) dat zonder focus op persoonlijke groei en karakterontwikkeling er geen toekomst is voor je bedrijf of organisatie. Daarnaast stijgt Creativiteit met stip in de top 10 van benodigde competenties om succesvol te kunnen zijn vermeldt het Future of Jobs report van het World Economic Forum.
Op de Koaching Akademie herontdek je creativiteit en inspireren we je om meer van jezelf te laten zien.