Ga naar de inhoud

Over ons

MISSIE KOACHING AKADEMIE

Wij geloven dat wanneer jij jezelf zoveel mogelijk leert uiten je het leven kunt leiden wat je wilt leiden.

Jezelf zijn  is de kunst

Dat we meer durven zijn wie we van binnen zijn. Dat we ons talent, creativiteit & kwetsbaarheid uiten om zo het leven te kunnen leiden vanuit vrijheid, eigenwaarde en positieve relaties.

De Koaching Akademie is in 2017 opgericht door Klara Uleman & Mascha van Wijnen.

Klara Uleman

is Jungiaans psycholoog en operazangeres en combineert in haar werk als trainer/ coach al ruim 15 jaar persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en beschaafde onaangepastheid.

Mascha van Wijnen, trainer & eigenaar Koaching Akademie

Mascha van Wijnen

werkte meer dan 12 jaar als leidinggevende van diverse teams en afdelingen bij grote organisaties. Mensen uitdagen om zichzelf echt beter te leren begrijpen en teams vloeiender laten samenwerken zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur. Mascha is gecertificeerd NOBCO coach en werkt sinds 2017 als (team)trainer/ coach.