Ga naar de inhoud

Incompany trainingen

Ben je op zoek naar een unieke teamtraining of leiderschapstraject? Onze visie? Jezelf zijn is de kunst. Want wanneer jij jezelf goed kent, inzicht hebt in je talent en valkuil, dan pas kun jij optimaal samenwerken en inspirerend leidinggeven. Onze unieke aanpak is ervaringsgericht en tegelijkertijd diepgaand en creatief. 

Big one persoonlijk leiderschap training beoordeling op springest
9,6 beoordeling op Springest

Dé manier om meer uit talent te halen

Iedere medewerker heeft een unieke talentvolle kant. Onder druk komt die sterke kant niet altijd lekker uit de verf. Belemmerende overtuigingen en patronen zitten een vloeiende samenwerking en authentiek leiderschap in de weg. Met onze unieke aanpak halen we bij teams en leiders juist die authentieke talenten naar voren. En dat maakt jouw organisatie opener en wendbaarder.  

Wij zorgen dat medewerkers en leiders beter inspelen op de interactie met collega’s en veranderingen. Zodat teams beter en plezieriger samenwerken en leiders meer kwaliteit uit zichzelf en hun teams halen. 

incompany trainingen

Leiderschapstraject big one

incompany leiderschapstraject big one koaching akademie meer info

onze unieke aanpak

Met inspirerende werkvormen die ratio en gevoel laten samenwerken. Geen oeverloze gesprekken, wel aandacht voor elkaar. En professionele coaching, waardoor we een laag dieper gaan. Wees voorbereid op ervaren trainers die deelnemers graag uit hun comfortzone halen en het beste en het leukste uit teams en leiders willen halen.

Teamtraining

Voor teams die openstaan voor een verdieping in hun samenwerking.

samenwerking

Soms vraag je je af waarom die éné vergadering zo soepel verloopt en de volgende totaal niet. Of waarom je met die éné collega zo makkelijk samenwerkt en met die andere collega een stuk moeilijker. Hoe kan dit?

Inzicht in elkaar

De sleutel naar succesvolle samenwerking is om inzicht te krijgen in elkaars dieperliggende motivaties en overtuigingen. Pas dan kun je gesprekken voeren op een ander niveau. Als we dát durven zitten we binnen no-time op één lijn.

VERBINDEND

Bij onze teamtrainingen staat inzicht, doen en ervaren centraal. We brengen ratio en gevoel beter in balans waardoor je in verbinding staat met jezelf en de ander. Daardoor pak jij volop eigenaarschap en beweeg je je vrijer en opener in de samenwerking.

teamtraining incompany koaching akademie meer info

Thema's

BENIEUWD NAAR DE INCOMPANY MOGELIJKHEDEN?

Wil je een voorstel aanvragen voor een teamtraining, of meer weten over ons leiderschapstraject de Big One? Wij vertellen je graag meer en denken mee.

Advies en contact persoonlijk leiderschapstraining big one van de Koaching Akademie Amsterdam meer info

leiderschapstraject de 'Big one'

Om de wendbaarheid van je organisatie te vergroten, heb je leiders nodig die pro-actief handelen, open staan om nieuwe dingen te leren en een visie creeëren die richting geeft voor de toekomst. Onze visie: Jezelf zijn is de kunst. Leiders die zichzelf zó goed kennen dat ze anderen coachend kunnen inspireren en in beweging krijgen. 

Voor wie?

Onze 3 leiderschapsprogramma’s zijn ontwikkeld voor verschillende doelgroepen in jouw organisatie.  Voor beginnend leidinggevenden. Voor niet-hiërarische leidinggevenden En voor senior leidinggevenden. 

onze methodiek

De thema’s en nadruk verschillen per programma, maar de rode draad in onze aanpak is altijd hetzelfde en volgt 3 stappen:

 

Stap 1 | Inzicht en bewustwording

De eerste stap staat in het teken van 'jezelf zijn is de kunst'. Wie ben jij met je unieke talent en valkuil?
Ook bij meer ervaren leiders is deze stap belangrijk om zelfinzicht aan te scherpen en vanuit een nieuw perspectief te kijken.

Stap 2 | Ervaringsgericht leren

Deelnemers ontdekken hoe ze makkelijker omgaan met situaties als ze onder druk staan.
Dit doen we door ze iedere keer op een andere manier onder te dompelen in het niet-weten, in het omgaan met het onverwachte.

Stap 3 | Oefening baart kunst

Deelnemers oefenen met bewustwording en ander gedrag. Ze ervaren dat ze andere keuzes kunnen maken waardoor ze steviger in hun schoenen staan. Zelfverzekerder. Krachtig en kwetsbaar tegelijk en in verbinding met de ander

wij bieden 3 incompany
leiderschapsprogramma's

leren
leiden

Niet- hiërarchisch
leidinggeven

verdiepend
leiderschap

incompany leiderschapstraject big one koaching akademie meer info

samen de mogelijkheden verkennen?

Wil je als HR-specialist, directie of manager meer weten over de mogelijkheden voor teams, afdelingen, managers of (toekomstige) formele en informele leiders? Wij helpen je graag verder!

wij verzorgen trainingen voor o.a.:

REVIEWS