Ga naar de inhoud

Incompany leiderschapstraining
de Big One

Ben je op zoek naar een uniek leiderschapstraject voor jouw organisatie? Onze visie: Jezelf zijn is de kunst. Want wanneer jij jezelf goed kent, inzicht hebt in je talent en valkuilen, dan pas kun jij optimaal samenwerken en inspirerend leidinggeven. Onze unieke aanpak is ervaringsgericht en tegelijkertijd diepgaand en creatief.

Big one persoonlijk leiderschap training beoordeling op springest
9,6 beoordeling op Springest

DÉ MANIER OM MEER UIT TALENT TE HALEN​

Om de wendbaarheid van je organisatie te vergroten, heb je leiders nodig die pro-actief handelen, open staan om nieuwe dingen te leren en een visie creëren die richting en duidelijkheid geeft voor de toekomst. Onze visie: Jezelf zijn is de kunst. Leiders die zichzelf zó goed kennen dat ze anderen coachend kunnen inspireren en in beweging krijgen. 

Iedere (informele) leider heeft een unieke talentvolle kant. Onder druk komt die sterke kant niet altijd lekker uit de verf. Belemmerende overtuigingen en patronen zitten een vloeiende samenwerking en authentiek leiderschap soms in de weg. Met onze unieke aanpak zetten we die authentieke talenten aan het roer.

onze unieke aanpak

Met inspirerende werkvormen die ratio en gevoel laten samenwerken. Geen oeverloze gesprekken, wel aandacht voor elkaar. En professionele coaching, waardoor we een laag dieper gaan. Wees voorbereid op ervaren trainers die deelnemers graag uit hun comfortzone halen en het beste en het leukste uit de deelnemers willen halen.  

Voor wie?

Onze 3 leiderschapsprogramma’s zijn ontwikkeld voor verschillende doelgroepen in jouw organisatie.  Voor beginnend leidinggevenden. Voor niet-hiërarische leidinggevenden en voor senior leidinggevenden. 

onze methodiek

De thema’s en nadruk verschillen per programma, maar de rode draad in onze aanpak is altijd hetzelfde en volgt 3 stappen:

 

Stap 1 | Inzicht en bewustwording

De eerste stap staat in het teken van 'jezelf zijn is de kunst'. Wie ben jij met je unieke talent en valkuil?
Ook bij meer ervaren leiders is deze stap belangrijk om zelfinzicht aan te scherpen en vanuit een nieuw perspectief te kijken.

Stap 2 | Ervaringsgericht leren

Deelnemers ontdekken hoe ze makkelijker omgaan met situaties als ze onder druk staan.
Dit doen we door ze iedere keer op een andere manier onder te dompelen in het niet-weten, in het omgaan met het onverwachte.

Stap 3 | Oefening baart kunst

Deelnemers oefenen met bewustwording en ander gedrag. Ze ervaren dat ze andere keuzes kunnen maken waardoor ze steviger in hun schoenen staan. Zelfverzekerder. Krachtig en kwetsbaar tegelijk en in verbinding met de ander

samen de mogelijkheden verkennen?

Wil je meer weten over ons leiderschapstraject de Big One? Of heb je een andere vraag? Wij vertellen je graag meer en denken met je mee.

Advies en contact persoonlijk leiderschapstraining big one van de Koaching Akademie Amsterdam meer info

wij bieden 3 Big One
leiderschapsprogramma's

leren
leiden

Niet- hiërarchisch
leidinggeven

verdiepend
leiderschap

incompany leiderschapstraject big one koaching akademie meer info

wij verzorgen trainingen voor o.a.:

REVIEWS