Ga naar de inhoud

Kies eens de weg van de meeste weerstand….

Mascha van Wijnen , trainer/ coach en mede- eigenaar Koaching Akademie vertelt over weerstand.

Kies eens de weg van de meeste weerstand, Koaching Akademie

Psychologie en creativiteit, een topmix

Bij de Koaching Akademie doen we het net even anders. We combineren psychologie met creativiteit en vooral heel veel dóen om jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Dit doen we in groepen en met hulp van geweldige coaches, die stuk voor stuk toppers in hun vak zijn. 

Wij krijgen veel energie van onze unieke aanpak, maar merken dat deze ook op weerstand kan stuiten. Misschien merk je nu bij jezelf ook wat ongemak. Mijn gevoelens delen in een groep onbekenden? Echt niet! Of je hebt het idee dat je niet creatief bent…. En heeft werken aan jezelf überhaupt wel zin of wordt toch alles voor je bepaald?

Bij weerstand zit ruimte voor groei

Maar juist daar waar weerstand zit, zoals ongemak of irritatie, zit vaak de groei. Want daar schuurt iets. Ben je bijvoorbeeld bang om je kwetsbaar op te stellen of ‘voor gek’ te staan? Ben je wellicht onzeker of heb je harde (voor)oordelen over jezelf?  Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het kan enorm bevrijdend zijn om de weerstand eens aan te gaan in plaats van deze te vermijden. Uit je comfortzone te stappen en te ontdekken dat je veel meer kunt en durft dan je zelf had verwacht. We dagen je daarom uit 😉 om deel te nemen aan de Creativity Boost op 30 november in Amsterdam.  

Creativity Boost

De Creativity Boost is een workshop in persoonlijk leiderschap waar je niet alleen leert, maar vooral erváárt hoe het is om intuïtief en vanuit bevlogenheid in het leven te staan. Heb je nou het gevoel dat je écht geen 3 uur vrij kunt maken voor de workshop? Doe het dan juist wél! Investeer in jezelf en ervaar hoe fijn het is om alles even los te laten. Ga de confrontatie aan tijdens de Creativity Boost en verras jezelf!

Klara Uleman Mascha van Wijnen, oprichters Koaching Akademie
Klara Uleman & Mascha van Wijnen, coaches en eigenaren Koaching Akademie