Ga naar de inhoud

Kunstenaars aan het woord in onzekere tijden, door copywriter Romke Oortwijn

Kunstenaars aan het woord in onzekere tijden

Door Romke Oortwijn, copywriter/ reclamemaker, docent Koaching Akademie.

De Koaching Akademie is drie jaar geleden opgericht om creatief leiderschap te stimuleren, te activeren en veel doelmatiger in te zetten. Met veelal professionele kunstenaars als docenten. Deze missie is in de huidige, ongekende tijd urgenter dan ooit.

Goed leiderschap & creativiteit

Immers, goed leiderschap is gebaat bij creativiteit en ‘out of the box’ denken. En dat kan juist nu zijn waarde bewijzen. De Koaching Akademie neemt daarin het voortouw. Meteen al, want zodra de maatregelen het toelaten, kun je bij de Koaching Akademie terecht. We werken altijd met kleine groepen, op grote locaties waar 1,5 meter afstand makkelijk te realiseren is. Dus niks ‘we gaan het voortaan allemaal online doen’, nee, we gaan juist zo snel mogelijk weer fysiek samen komen. Omdat wij geloven dat dit essentieel is. Mensen snakken ernaar, en bij de Koaching Akademie kán het.

Voel je een loser of een held?

Natuurlijk komen de uitdagingen van deze coronatijd aan bod in de trainingen. Hoe ga je om met eenzaamheid van collega’s of van jezelf? Met een partner zonder werk? Ben je loyaal, kún je altijd loyaal zijn? Voel je je een loser of juist een held? Ben je bang of onzeker? Al die gevoelens die nu zo’n belangrijke rol spelen. Je kunt je door deze tijd laten verlammen, je kunt je er ook creatief mee omgaan, er van leren en er zelfs nieuwe stappen door maken.

Dáar kan de Koaching Akademie bij helpen. Juist nu. Bekijk hier de trainingen.

Romke Oortwijn, docent Koaching Akademie