Meteen naar de inhoud

Training in Creatief Leiderschap

Creatief Leiderschap

Ben jij op zoek naar een leiderschapstraining waarbij innovatief denken, doen en durven wordt aangesproken? Waarin de deelnemers worden gestimuleerd om hun creatieve vermogen meer te tonen in hun leiderschap? Een training waarin leidinggevenden leren zichzelf zo goed kennen waardoor ze anderen coachend kunnen inspireren? Neem dan contact op met de Koaching Akademie voor meer informatie.

Creatief Leiderschap

Creativiteit is cruciaal.
In onze prestatiegerichte maatschappij ligt de nadruk op linkerhersenhelft activiteit namelijk hard skills, ratio & analytisch denken. Terwijl typische rechterhelft activiteit zoals creatieve, coachende & sociale vaardigheden de komende jaren steeds belangrijker worden.

Talent aan het roer
Bij de leiderschapstrainingen van de Koaching Akademie staat creativiteit & coaching centraal om hoofd en hart meer in balans te brengen waardoor leiders optimaal van hun talent kunnen profiteren.

Wat is Creatief Leiderschap? Leiderschap waarbij je talenten aan het roer staan. Jouw eigen betekenis en van de mensen om je heen doen ertoe! Hoe ziet dat eruit? Je bent authentiek, met een open en coachende instelling en toont lef om je intuïtie te volgen en jouw ideeën in te brengen.

Neem contact op voor meer informatie en een voorstel op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Mascha van Wijnen, trainer en mede-eigenaar van de de Koaching Akademie

De Koaching Akademie werkt al voor: