Online Creativity Boost

Ontdek de leukste versie van jezelf

In het kort

Wordt het niet eens tijd om jouw lef en inspiratie aan het woord te laten? En jouw brutale en leukste versie meer in te zetten? Doe mee met de online Creativity Boost en ‘Ontdek de leukste versie van jezelf’! Ontvang een waardebon t.w.v. 500 euro voor de Big one in persoonlijke groei

  • 12 deelnemers
  • 3 uur
  • 39 euro incl. BTW

Online Creativity Boost

Trainers: Klara Uleman, Mascha van Wijnen, oprichter van de Koaching Akademie.

Wat leer je?

Wat ga je doen?

Na een korte bewustzijnsoefening vertellen we over jouw belemmerende overtuigingen, hoe zijn ze ontstaan, hoe herken je ze en wat doen ze voor je? Dan ga je coachende gesprekken met elkaar voeren over het chagrijn van jouw grootste Persoonlijke Belemmering. Je gaat haar een naam geven.

Van belemmerende criticus naar je eigen positieve coach! Het tweede gedeelte staat in het teken van de positieve innerlijke coach die jou inspireert en stimuleert. Je gaat antwoord geven op die fantastische vraag: als ik het lef had dan… Je kán het!

Ontdek de leukste versie van jezelf. Het derde deel staat in het teken van je lef te tonen en je verlangens en ambities uit te spreken. Je krijgt vet applaus! 

Prijs | Waardebon

Omdat we jou graag kennis willen laten maken met de Koaching Akademie bieden we dit aan voor slechts  €39,- inc BTW en omdat jij dan het lef hebt getoond mee te doen  ontvang je een waardebon van maar liefst € 500,- (!)  voor deelname aan The Big One in persoonlijke groei en creatief leiderschap ( 9,5 beoordeling bij Springest!)

Schrijf je snel in, er zijn maximaal 12 plaatsen per training beschikbaar aangezien we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt en liefst niemand om je heen om een beetje vrij te kunnen bewegen.

Data | tijden

11 maart 2021: 15.00 – 18.00 uur in ZOOM

Wordt het niet eens tijd om jouw lef aan het woord te laten? Doe mee met de online Creativity Boost en ‘Ontdek de leukste versie van jezelf’. 

Agenda

Geen evenementen gevonden!