Privacyverklaring Koaching Akademie 25 mei 2018

Jouw privacy is voor de Koaching Akademie van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website koachingakademie.nl doen met informatie die we van jou weten. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met de Koaching Akademie. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen.
Wij verstrekken jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in opslaan zodat je die niet steeds (opnieuw) hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat jij ons weer bezoekt. Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven (Google) die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google jouw IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat we jou niet op de juiste manier helpen, dan kun je klacht indienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Koaching Akademie VOF
Mascha van Wijnen
Cornelisz Anthoniszstraat 13-3
1071 VN Amsterdam
mascha@koachingakademie.nl / 06- 51982249

© Koaching Akademie
BTW: NL857968610B01 | KVK: 69688893 | BANK: NL35 BUNQ 2205 5113 27 | Sitemap |Algemene voorwaarden