Ga naar de inhoud

Talentontwikkeling voor gevorderden

Klara Uleman is psycholoog, trainer in persoonlijk leiderschap en talentontwikeling, operazangeres en initiator van de Koaching Akademie. Klara gelooft en ervaart dat creatieve energie de belangrijkste persoonlijke gangmaker is voor iedereen.

Talentontwikkeling lijkt alleen weggelegd voor de jonge talenten maar dat is een misvatting. Talentontwikkeling is net zo belangrijk voor mensen die hun talenten wel zo’n beetje kennen en ook inzetten, maar toch voelen dat ze er niet alles uithalen. Niet om het onderste uit de kan te halen maar om te voelen dat ze bijdragen, dat ze op de juiste plek zitten en zich verder kunnen ontwikkelen. Verder ontdekken met wat ze hebben, maar dan net anders, essentieel anders.

  
Talent heeft, net als je lichaam, beweging nodig

En dus bieden wij bij de Koaching Akademie een ontwikkelingstraject aan dat creërend werkt, dat uitgaat van wat je in huis hebt….en dat eens goed door elkaar husselt. Want talent is net als je lichaam, het heeft beweging nodig anders komt het tot stilstand. Het heeft docenten, trainers en coaches nodig die niet te snel genoegen nemen met wat je inbrengt, maar mensen die je stimuleren om out of the box te durven zijn op een veilige manier binnen de groep.

Dat is namelijk wat we altijd weer te horen krijgen, “Ik durf zoveel meer omdat we in zo’n prettige groep zitten.” Want naast de zeer ervaren docenten en trainers zorgt de vertrouwdheid met de andere deelnemers ervoor dat je jezelf op een veilige manier durft uit te dagen. En dat levert resultaten op als weten wat je wilt en hiervoor gaan, in beeld komen met je volle potentieel en je hoofd wat minder in de weg laten zitten. 

Bij de Koaching Akademie werken we aan jouw talent. Op 22 september beginnen we weer met een Big One in creatief leiderschap, een training in persoonlijke ontwikkeling waarin je gegarandeerd een nieuwe jij tegenkomt! 


Alsof je op vakantie gaat in eigen land

Je ontdekt bij de Big One in persoonlijk & creatief leiderschap een relatief ‘nieuw gebied’ binnen jezelf, je gaat als het ware op vakantie in eigen land. Jezelf herontdekken wordt vaak geassocieerd met op reis gaan en dat klopt helemaal. Je komt ondergesneeuwde en onbeproefde kwaliteiten en krachten in jezelf tegen doordat je gevraagd wordt ongebaande paden in te slaan. Zo leer je ‘in de praktijk’ hoe het voelt je talenten opnieuw te gebruiken en zie je jouw kwaliteiten met andere ogen.

Je ervaart hoe je de regie neemt, hoe je presenteert, hoe je in beeld komt en wat je verlangen is. Je ervaart je authentieke ik en dat voelt ‘de reiziger’ als thuiskomen, dáár wil je zijn, daar wil je jezelf verder ontplooien en ontwikkelen, met de talenten die je wel kent…maar soms te weinig ervaart.

Een beetje als herboren voelen..

En als je de reis gemaakt hebt, dan voel je je een beetje herboren, is het uitzicht anders en maak je betere keuzes voor jezelf. En dat is leeftijd onafhankelijk.

Wil je dit ook meemaken? Op 22 september 2022 start de volgende Big One in persoonlijk leiderschap & creatief leiderschap. Maak jouw persoonlijke ontdekkingsreis en laat je in kleine groep stimuleren om meer vanuit creativiteit en intuïtie te werken en leven. De 200 deelnemers die je hierin voor gingen waarderen de Big One met een 9,6. Het is een cijfer waar we trots op zijn.

Hierbij een aantal citaten van deelnemers: 

“Een van de meest waardevolle ervaringen in mijn leven”, “Ik doe meer dingen zonder daar eerst teveel over na te denken”, “In de veilige omgeving is er ruimte voor zelfreflectie, bewustwording, kwetsbaarheid, creativiteit en ontwikkeling”, “Een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen”, “De prikkeling die ik zocht heb ik in tienvoud teruggekregen”.