Meteen naar de inhoud

Teamtrainingen

Teamtrainingen

Hoe kan een team optimaal genieten van een ieders talent? Hoe zorg je ervoor dat je zó goed samenwerkt dat je snel kunt inspelen op veranderingen? Creatief samenwerken zorgt voor openheid, lef en eigenaarschap. Ook heb je een coachend oog voor elkaar. Beleef het als team.

Nu belangrijker dan ooit! De sleutel naar meer plezierige en succesvolle (klant)samenwerkingen is om beter inzicht te krijgen in dieper liggende motivaties. Lees hieronder meer over onze teamtrainingen

De kunst van samenwerken

Soms vraag je je af waarom het ene klantgesprek, of die ene vergadering zo soepel verloopt en de volgende meeting totaal niet. Of waarom je met die ene collega zo makkelijk samenwerkt en met een andere collega een stuk moeilijker. Hoe kan dit?

De sleutel naar meer plezierige en succesvolle (klant)samenwerkingen is om beter inzicht te krijgen in elkaars dieperliggende motivaties. Omdat je dán beter in staat bent samen gesprekken te voeren op een ander niveau. Onderliggend en persoonlijk. Want als we dát durven zitten we vaak binnen no-time op een lijn, luisteren we écht en begrijpen elkaar goed. Dan ontstaat er een creërende samenwerking waarin eigenaarschap centraal staat. Dat spaart zoveel tijd, gedoe en ergernissen. Maar er is wel lef en durf voor nodig.

Bij de teamtrainingen van de Koaching Akademie staat creativiteit centraal om hoofd en hart meer in balans te brengen waardoor je én je grenzen beter aangeeft  optimaal van je talent kunt profiteren én je je vrijer en opener kunt bewegen in de samenwerking met je collega’s.

Klara Uleman & Mascha van Wijnen
Oprichters Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Waar wij voor staan

Vertrouwen is key
De sleutel naar een plezierige en succesvolle samenwerking is om beter inzicht te krijgen in elkaars dieper liggende motivaties, drijfveren en overtuigingen. Omdat dit vertrouwen, respect en compassie bij jou voor de ander oproept als wel bij de ander voor jou.

Elkaar écht begrijpen
Als dát er is, zitten we vaak binnen no-time op een lijn, luisteren we écht en begrijpen we elkaar sneller. Dan ontstaat er een veilige creërende samenwerking. En dat bespaart zoveel tijd, onnodig gedoe en en irritatie. 

Tijdens deze teambuilding
Leer je elkaar op een veilige en speelse manier persoonlijker kennen. Deze dag staat in het teken van verbinding en teamontwikkeling op een creatieve, coachende en intuïtieve manier. 

"Een verbindende teambuildingsdag om nooit te vergeten!"

Hoe doen wij dat

Wij werken met een team van psychologen, trainers, coaches, kunstenaars, artiesten en topsporters.

Waarom kunstenaars

Omdat zij bij uitstek van zichzelf flexibiliteit & ownership verwachten in processen van vernieuwen, zichzelf laten zien en uitdagen.

Waartoe

Je ervaart wat creativiteit in jou persoonlijk raakt, inspireert en oproept. Dit geeft inzicht in wie je bent, waar je voor staat, hoe je samenwerkt en waar je uitdaging ligt..

Docent Koaching Akademie Wil van der Meer. Creatief Persoonlijk Leiderschap

Reviews van onze klanten

De Koaching Akademie werkt al voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd welke teamtraining aansluit bij jouw behoefte en wil je hier eens over sparren? Neem dan contact op met Mascha van Wijnen, trainer en mede-eigenaar van de de Koaching Akademie