Ga naar de inhoud


Test Inner Bitches

wat zijn inner bitches?

Dit zijn jouw kritische innerlijke stemmen die jouw talent tegenhouden en een rotgevoel geven over jezelf, ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Ze maken van jou een te aangepast iemand en ondersteunen juist onzekerheid, angst of het slachtoffer in jou. Ze maken bijvoorbeeld dat je je hoofd niet te ver boven het maaiveld uitsteekt of dat je geen ‘nee’ durft te zeggen en je grenzen niet goed aangeeft. Of die stem vergelijkt jou altijd met iemand die alles perfect kan in jouw ogen, zodat jij je kleiner voelt. Tijd om ze beter te leren kennen en jouw oorspronkelijke ik weer de boventoon te laten voeren.

herken je kritische innerlijke stemmen

Herken, accepteer en verwelkom jouw innerlijke kritische stem neem er vervolgens wat meer afstand van. Wanneer je jouw stemmetjes leert begrijpen, herken je wat jouw talent belemmert. Eerst ontdekken welke jij hebt! 

Maak kennis met de Koaching Akademie

Wat belemmert jouw talent en creativiteit? En hoe kun je jouw talent nu juist stimuleren? 
Wil jij ook ontdekken wat er allemaal al in je zit i.p.v. wat je nog niet goed kan?

Doe mee met de Creativity Boost op 12 april

Doe hier de gratis test

Doe de test en ontdek welke Inner Bitch jouw creativiteit en talent belemmert. Geef elke stelling een cijfer tussen de 1 en 10, waarbij de 1 staat voor ‘totaal mee oneens’ en de 10 voor ‘totaal mee eens’. De test duurt max 10 minuten en omvat 39 vragen.

Na het invullen van de test ontvang je de uitslag (check je spam) en word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van de Koaching Akademie. We gaan uiteraard zorgvuldig met je gegevens om, conform ons privacy statement. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment.

Klik op 'Volgende' en start de test.