Test Innerlijke Criticus

Wat zijn belemmerende overtuigen

Dit zijn jouw kritische innerlijke stemmen, ook wel belemmerende overtuigingen genoemd, die jou tegenhouden en een rotgevoel geven over jezelf. Ze maken van jou een te aangepast iemand en ondersteunen juist onzekerheid, angst of het slachtoffer in jou. Ze maken bijvoorbeeld dat je je hoofd niet te ver boven het maaiveld uitsteekt of dat je geen ‘nee’ durft te zeggen en je grenzen niet goed aangeeft. Of die stem vergelijkt jou altijd met iemand die alles perfect kan in jouw ogen, zodat jij je kleiner voelt. Tijd om ze beter te leren kennen en jouw oorspronkelijke ik weer de boventoon te laten voeren.

Herken jouw kritische innerlijke stemmen

Herken, accepteer en verwelkom jouw innerlijke kritische stem neem er vervolgens wat meer afstand van. Wanneer je jouw stemmetjes leert begrijpen, herken je wat jouw talent belemmert. Onderdrukken van die stemmen brengt je van de regen in de drup dus zet ze in het licht en maak ze minder belangrijk. Speel ermee, voel een gewicht van je schouders glijden en maak ruimte voor jouw creatieve, constructieve en geïnspireerde ik.

Leef jij het leven dat je het allerliefste leidt?
Herontdek jezelf op de Creativity Boost ‘Ontdek de leukste versie van jezelf’. 

Doe hier de gratis test

Doe de test en ontdek welke innerlijke criticus jouw creativiteit en talent belemmert. Geef elke stelling een cijfer tussen de 1 en 10, waarbij de 1 staat voor ‘totaal mee oneens’ en de 10 voor ‘totaal mee eens’.

Na het invullen van de test ontvang je de uitslag (check je spam) en word je automatisch aangemeld voor de online nieuwsbrief van de Koaching Akademie. We gaan uiteraard zorgvuldig met je gegevens om, conform ons privacy statement. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment.

Klik op 'Volgende' en start de test.