Ga naar de inhoud

Testimonial Lisa, strategische communicatie. “Door zo’n training met z’n allen te doen, ga je als collega’s daarna voor elkaar door het vuur”

“Ik ging dit traject in om mezelf beter te leren kennen. Om te ontdekken waar mijn sterke punten lagen en om meer zicht te krijgen in een eventuele volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben door de opleiding bij de KA veel bewuster van mijn afweermechanisme (innerbitch) en mijn sterke kant, mijn talent geworden. Daarbij heb ik onderzocht en ook ontdekt waarom ik een tijdje minder goed in mijn vel zat. Door hier mee bezig te zijn en antwoorden te vinden, kreeg ik een gevoel van rust en vrijheid. Ik heb geleerd dat ik bij machte ben om te zeggen wat ik voel en dat ik daar helemaal niet bang voor hoef te zijn. Ik ben daar nu ook veel bewuster mee bezig. Nu weet ik dat ik het ook gewoon kan zeggen zonder dat het te emotioneel, te beladen is. Omdat ik het eerder uit.

Door zo’n training met z’n allen te doen, ga je als collega’s daarna voor elkaar door het vuur. Omdat je elkaar door en door leert kennen. Het is echt een enorme teamontwikkeling, je kan veel meer van elkaar hebben als je elkaar echt goed kent. Er zijn nu minder oordelen. Ik dacht altijd, als je presteert en hard werkt, dan ben je pas goed. Maar nu denk ik, er zijn zo veel manieren om je geluk te vinden. Wie ben ik om over een ander te oordelen? En ik ben bewuster bezig met waar ik zelf gelukkig van wordt en energie van krijg.”