Meteen naar de inhoud

De Big One in persoonlijk creatief leiderschap

In het kort

Wil jij jezelf zó goed leren kennen dat je niet alleen jouzelf, maar ook anderen coachend kunt inspireren? Doe mee aan de Big One, dé training in persoonlijk creatief leiderschap. Voor groei van jouw authenticiteit, creativiteit, eigen regie en coachende kwaliteiten. Outside the box, inside the box. Wij dagen je uit jezelf opnieuw uit te vinden... Dat vraagt om lef en wordt beloond met een flinke portie zelfverzekerdheid en autonomie in jouw persoonlijke leiderschap.

 • 3 modules, 6 dagen
 • start 25 januari
 •  9.6 beoordeling op springest
 • Cameleon, Amsterdam
 • € 4.095,- excl btw
 • 25% korting voor ZZP-er /particulier: € 3.071
 • maximaal 8 deelnemers
 • 4 modules, 6 dagen
 • start 25 januari
 •  9.6 beoordeling op springest
 • maximaal 8 deelnemers
 • € 4.095,- excl btw 
 • 25% korting voor ZZP-er /particulier: € 3.071
 • Cameleon, Amsterdam

De Big one in persoonlijk & creatief leiderschap

Jij weet dat je bergen kan verzetten. Je werkt hard en je bent verantwoordelijk maar er knaagt iets. Je hebt het gevoel dat er meer in je zit. Je wilt meer zelfvertrouwen, meer bevlogenheid en je drang naar perfectionisme aan de kant schuiven. Dat vraagt om persoonlijke ontwikkeling buiten de gebaande paden. 

Doe mee aan de Big One, ontdek een uitdagende kant van jezelf en blaas je talent nieuw leven in. Je staat er niet alleen voor, onze trainers en de andere cursisten helpen jou om patronen te doorbreken. Deze reis  wordt beloond met een flinke dosis onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid in jouw persoonlijk leiderschap. Ervaar jouw creatieve energie en inspireer jezelf én anderen.

 

Docent Wil van der Meer

Creativiteit en inspiratie

Wil jij ook ontdekken wat er allemaal al in je zit i.p.v. wat je  nog niet goed kan? Creativiteit is een cruciale skill geworden in onze snel veranderende maatschappij. Hoog tijd dat jij jouw creativiteit ontdekt en volop gaat gebruiken! Onze trainers, coaches en podiumkunstenaars stimuleren jou om te ervaren wat er allemaal in je leeft en om aandacht vraagt. Door jouw creativiteit en talenten aan te spreken acteer je vanuit eigenaarschap, nieuwsgierigheid en inspiratie en dat geeft oneindig veel energie! Bij deze training in persoonlijk leiderschap kun je oeverloze monologen en theoretische modellen vergeten. Je gaat aan de bak 🙂

Jouw talenten aan het stuur..

Je talenten heb je allemaal al in je, aan ons de taak om ze tevoorschijn te laten komen. Wij laten jou ervaren en vertrouwen op wat je allemaal al in huis hebt. Dan kun je beter dan ooit jezelf en anderen inspireren en motiveren. Investeer in creatief persoonlijk leiderschap, omdat jij daar beter van wordt. Beter op je werk, thuis en in je vel. Psychologisch word je gecoacht en praktisch leer je hoe je jouw inzichten kunt integreren in je dagelijkse werk & leven. De eerstvolgende Big One start op 25 januari 2024 met de eerste module. Bekijk de overige data onderaan de pagina.

 

Creatief persoonlijk leiderschap: herken jij je hierin?

✔️ Je voelt dat er meer in je zit en je hebt een verlangen om het anders te doen 

✔️ Je wilt steviger in je schoenen staan vanuit jouw talenten

✔️  Je wilt je coachende & creatieve vaardigheden verder ontwikkelen

✔️  Je wilt jezelf op een dieper niveau leren kennen

Resultaat:

✔️ Je pakt het ‘podium’ vanuit authenticiteit & intuïtie

✔️ Je krijgt een boost in zelfvertrouwen en autonomie

✔️ Ondervind de kracht van jezelf kwetsbaar op durven stellen 

✔️ Leer werken & leven vanuit je talent en kracht

✔️ Je communiceert helderder en geeft constructieve feedback 

✔️ Je pakt de regie & leert authentiek coachen

Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Ben je benieuwd of De Big One in persoonlijk leiderschap bij jou past en wil je meer informatie? Neem contact op met Mascha van Wijnen, initiator Koaching Akademie. 

Ben je benieuwd of De Big One in persoonlijk leiderschap bij jou past en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mascha van Wijnen, initiator Koaching Akademie.

Voor wie?

Je bent klaar voor de next step in persoonlijke ontwikkeling. Je ambitie wil meer sturing vanuit jezelf. Je hebt al zelfinzicht maar het blijft nog te veel bij weten i.p.v. ernaar handelen en het echt te voelen. Je hebt ervaring in het voeren van helpende gesprekken. Je bevindt je in een (continu) veranderende omgeving.

De groep: persoonlijk leiderschap vormt de kern van al onze trainingen. De deelnemers vormen een samenstelling van leidinggevenden die teams of projecten aansturen en mensen die zichzelf aansturen en hun onderneming. Waarbij zowel meer introvert ingestelde mensen als meer extraverte types zich thuis voelen. Een dynamische en avontuurlijke mix waardoor je veel van elkaar leert.

Data, locatie en kosten

Trainingstijden zijn van 10 – 17.30.

Module 1: 25 & 26 januari 2024, Cameleon, Amsterdam
Module 2: 15 & 16 februari 2024, Cameleon, Amsterdam
Module 3: 8 maart  & 5 april 2024, Cameleon, Amsterdam

De investering bedraagt € 4.095,- ex BTW. Volg je De Big One als ZZP’er of particulier? Dan ontvang je maarliefst 25% korting! Stuur een mailtje wanneer je in aanmerking komt voor de de korting.

Begeleiding

Oprichter Klara Uleman is als programmabegeleider gedurende de hele training aanwezig. Daarnaast komen iedere module verschillende toptrainers & professionele podiumkunstenaars doceren en inzoomen op een specifiek thema.

Ervaringen van deelnemers

De Koaching Akademie is door Springest beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,6!
Bekijk hieronder een aantal reviews of lees ze allemaal via Springest.nl.

Felicity is wakker geschud! Bekijk hier hoe zij dat heeft gedaan. 

Maarten is zich bewust geworden van zijn sterke punten en valkuilen. Bekijk hier zijn ervaring. 

Catalijn heeft heel veel nieuwe inzichten. Bekijk hier het interview. 

DOCENTEN VAN ‘DE BIG ONE’:

Psycholoog Klara Uleman

Acteur Wil van der Meer

Trainer Mascha van Wijnen

Regisseur & trainer Hugo Meijs

Trainer Elvira Out

Regisseuse Charlotte Besijn

Psycholoog Klara Uleman

Acteur Wil van der Meer

Trainer Mascha van Wijnen

Regisseur & trainer Hugo Meijs

Trainer Elvira Out

Regisseuse Charlotte Besijn

Agenda

Geen evenementen gevonden!