Omgaan met weerstand

Teamtraining & teambuiding

TEamtrainingen & Teambuilding

Bekijk onze 3 unieke teamtrainingen:

De kunst van samenwerken

Leer het van een psycholoog, zangeres & dirigent

Duur: 1 dag

Je leert elkaar kennen door elkaar te coachen. Het onderwerp van coaching is om elkaars Inner Bitches & Bastards oftewel belemmerende overtuigingen te laten verwoorden en met elkaar te delen. Daarna ga je dirigeren en ervaar je je authentieke leiderschapskwaliteiten. Als klap op de vuurpijl deel je jouw lied met elkaar, het is jouw muzikale introductie. Een verbindende teambuildingsdag dag om nooit te vergeten.

Ervaar:

 • Elkaar te coachen
 • Je belemmerende overtuigingen te delen en ontkrachten
 • Je authentieke leiderschapskwaliteiten ervaren & tonen
 • Muziek en hoe dit verbindt
 • Het lef om door de weerstand heen je grenzen te verleggen

Klara Uleman is de initiator van de Koaching Akademie. Zij was operazangeres en is Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach & trainer al jaren persoonlijke ontwikkeling met muziek. Uitdaging: Doe het fout, heb lol en leer ervan!

Ronald Becker is dirigent én coach en organisatieontwikkelaar. Ronald: “Wanneer je je meer bewust wordt van jezelf als leider zijn je binnen-en buitenwereld transparanter. Zoals de dirigent zich laat zien in lijf en leden.”


De kunst van presenteren

Leer het van een performer

Duur: 1 dag of 1 dagdeel

Je ontdekt op welke kwaliteiten je terugvalt wanneer je een presentatie geeft of aan de vergadertafel of op de werkvloer het woord neemt. Hoe kom je over versus hoe wil je overkomen? Op deze dag ga je samen met je teamgenoten onderzoeken wat het beste bij jou past. Pak de regie over jouw performance.

Ervaar:

 • Je kwaliteiten uitdrukken in presentaties
 • De balans tussen spanning en ontspanning
 • Hoe je impact maakt op een speelse manier
 • Hoe je leert van elkaar

Hugo Meijs is regisseur en trainer. Zijn specialiteit is het in beeld krijgen van ‘hoe denk ik over te komen’ versus ‘hoe kom ik over’. Hugo maakt gebruik van verbeelding, regie, nieuwsgierigheid, creativiteit, spelen, onderzoeken en vinden. Hugo is onze Mister Eyeopener.


De kunst van helder communiceren

Leer het van een regisseur

Duur: 1 dag

Dit geeft jou de regie letterlijk in handen. Hoe breng je je visie duidelijk over het voetlicht? Hoe krijg je mensen in beweging? Je gaat merken dat je duidelijk moet zijn in wat je wilt. Je gaat ook merken dat je meteen resultaten boekt en hoe goed dat voelt. Leer van je teamgenoten en van jezelf!

Ervaar:

 • De regie pakken
 • Intuïtief en helder communiceren
 • Het werkveld / speelveld overzien
 • Je visie overbrengen
 • Dealen met uiteenlopende disciplines en mensen

Charlotte Besijn is regisseur bij GTST.  Charlotte startte haar carrière als balletdanseres bij Introdans en is na omscholing begonnen als actrice bij de serie GTST.  Charlotte is nu al jarenlang regisseur steengoed in het aanwakkeren & stimuleren van de regisseur in jou.

De prijs van de 3 teamtrainingen is afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur (dagdeel of dag). De investering varieert tussen de € 1250,- en € 2950,-. Dit is inclusief reiskosten en voorbereiding & exclusief locatiekosten, catering en BTW.

Ook ontwikkelt de Koaching Akademie trainingen op maat gericht op leiderschap, authenticiteit en communicatie. Altijd vanuit een creatieve benadering

 

Matthijs, Concerncontroller

"Vaak denken we dat we allemaal rationele beslissingen nemen, maar in de praktijk is dat niet zo. Veel dingen gebeuren in eerste instantie op gevoel. De training van de KA speelt hier heel goed op in. Door de linker- en rechterhersenhelft samen te verbinden. "

deelnemer Kim Verhaaf

Kim, Manager Client Services

"De training van de Koaching Akademie heeft me inzicht gegeven op het allerdiepste niveau op een speelse manier. Life changing!"