Meteen naar de inhoud

Trainingen in Persoonlijk Leiderschap & creativiteit

Voor de échte jij daar is lef voor nodig

Deze tijd is gebaat bij ‘out of the box’ denken. Bij Creatief Leiderschap. Wil jij jezelf zó goed leren kennen dat je niet alleen jouzelf, maar ook anderen coachend kunt inspireren? Wil jij ook ontdekken wat er allemaal al in je zit i.p.v. wat je allemaal nog niet goed kan? Om je talenten zo te gebruiken en op die manier te leven vanuit eigenaarschap, nieuwsgierigheid en inspiratie?

Onze docenten zijn coaches, professionele kunstenaars & trainers die zichzelf zijn gebleven in een prestatiegerichte omgeving. Zij geven je alle ruimte om je lef, je eigenzinnigheid, je onaangesproken talenten te laten spreken. Psychologisch word je gecoacht en leer je hoe je jouw creativiteit & coachende kwaliteiten kunt
integreren in je dagelijkse werk & leven.  

Trainingen

Bekijk hier alle trainingen van de Koaching Akademie.

BIG ONE

€ 3.995,- excl btw
Klik voor meer informatie

De Big one persoonlijk leiderschap

Je bent klaar voor de next step in persoonlijke ontwikkeling. Je hebt al zelfinzicht en het is tijd ‘je podium’ opnieuw te pakken. Vergeet oeverloze modellen, je gaat je lef en intuïtie laten spreken. Aan de bak met jou!!

Weerstand & verandering

€ 1.095,- excl btw
Klik voor meer informatie

De kunst van verandering

Hoe inspireer je jezelf in deze tijd van continue verandering? Je wilt de verantwoordelijkheid
meer bij de ander laten, maar toch roept het ook weerstand bij je op.  Ervaar je veranderbereidheid en maak het verschil.

Creativity boost

Maak gratis kennis
Klik voor meer informatie

Online Creativity Boost, maak gratis kennis

Wil jij ook ontdekken wat er allemaal al in je zit i.p.v. wat je nog niet goed kan? En hoe kun je jouw talent & creativiteit stimuleren? Doe mee aan de gratis Online Creativity Boost in persoonlijk leiderschap.

Omgaan met perfectionisme in onze perfectionistische samenleving

Perfectionisme kan je een hoop opleveren, maar het belemmert je ook want het is nooit goed genoeg. Al die kritische stemmetjes in je hoofd zorgen namelijk voor onrust en onzekerheid. Wil jij afrekenen met deze irritante stemmetjes en een grote stap zetten naar meer rust en zelfvertrouwen? Download hier de whitepaper ‘Omgaan met Perfectionisme’ en ontdek hoe jij jouw perfectionistische stemmetjes een toontje lager laat zingen!

Agenda

september 2022
januari 2023
Geen evenementen gevonden!