6-daagse training creatief leiderschap

Tijdens de zesdaagse training word je samen met 8 andere deelnemers uitgedaagd om bij je gut feeling te rade te gaan. Om de verbinding tussen de rechter en de linkerhersenhelften op te zoeken. Ontdek wat begrippen als authenticiteit, creativiteit, intuïtie en autonomie nu eigenlijk echt betekenen. De Akademie werkt met kunstenaars en creatieven als inspirator en trainer. Denk aan acteurs, schrijvers, regisseurs, reclamemakers, fotografen en musici. Maar ook bedrijfskundigen, psychologen en coaches zijn aan boord.

Hoe blijf ik mezelf in een prestatiegerichte omgeving?

Aan bod komen thema’s zoals ‘Hoe kan ik authentiek blijven in een competitieve, prestatiegerichte omgeving? Hoe word ik zichtbaarder en onderscheidend met mijn eigen visie? En wie kunnen je hierin beter coachen en begeleiden? Juist….de kunstenaars en creatievelingen. Zij knokken al jaren succesvol voor hun creativiteit, voor hun eigenheid, voor hun autonomie. Hoe doen zij dat? En hoe kan jij dit ook toepassen in je dagelijkse werk? Bij de Koaching Akademie brengen we het natuurlijke leerproces weer tot leven, van geïnspireerd raken naar doen, voelen, ervaren en denken. Waarbij je fouten mag maken, verrast wordt en uit je vicieuze cirkels stapt.

Voor wie?

Je bent op zoek naar meer creativiteit, innovativiteit en authenticiteit in je leiderschap. Je zet de lijnen uit in jouw organisatie, stuurt een team aan of je hebt de ambitie om dit te doen. Je hebt HBO/ WO werk en denkniveau en een aantal jaar ervaring in leiderschap. Nu ben je op zoek naar die extra stap om hierin te groeien, om het verschil te maken, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Wezenlijk anders

Deze opleiding is wezenlijk anders. Nee, je leert niet acteren en regisseren maar je gaat het wel doen! Door zelf te gaan regisseren, acteren, fotograferen etc beleef je en maak je mee wat deze creatieve disciplines in jou persoonlijk raken, inspireren en oproepen. De opleiding start met een psychologisch kijkje in de spiegel. Wat drijft jou in het leven? Waar zit je grootste talent? Welke Inner Bitch/ Basterd zit jou het meest in de weg? Ook staan we stil bij hoe je de creatieve inzichten kunt integreren in je werk en leven. Klara Uleman, Jungiaans coach en trainer is bij alle workshops aanwezig om de rode draad en de centrale thematiek te begeleiden.

Vragen en thema’s die aan bod komen tijdens de opleiding:

 • Lef tonen en authentiek blijven in een resultaatgerichte omgeving
 • Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen
 • Flexibel omgaan met veranderingen
 • Accepteer je perfecte (im)perfecties
 • Overtuigend communiceren
 • Dealen met feedback
 • Vertrouw op je intuïtie
 • Onderscheidend zijn in concurrerende omgeving
 • Integratie creatieve inzichten in dagelijkse praktijk

Benieuwd naar de docenten?

Kosten & inschrijven

Plaats: Amsterdam, Keizersgracht 110

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen

Zesdaagse training in creatief leiderschap Najaar 2019

Data zesdaagse training in Creatief Leiderschap (8 – 10 deelnemers)

 • 7 & 8 november
 • 28 & 29 november
 • 17 & 18 december

Kosten: € 3595,- ex BTW p.p.

3.595,00 ex. BTW In winkelmand