Big boost creatief leiderschap

Tijdens de tweedaagse Big Boost in Creatief Leiderschap word je samen met 8 – 10 deelnemers uitgedaagd om bij je gut feeling te rade te gaan. Ontdek wat begrippen als authenticiteit, creativiteit en intuïtie nu eigenlijk echt betekenen. De Akademie werkt met kunstenaars en creatieven als inspirator en trainer. Denk aan acteurs, schrijvers, regisseurs, reclamemakers, fotografen en musici. Maar ook bedrijfskundigen, psychologen en coaches zijn aan boord.

Creatieve proces

Bij de Koaching Akademie werken we vanuit de gedachte dat wanneer je het lef hebt om jouw ideeën, talent en gevoel echt uit te spreken en uit te dragen, je je natuurlijker en sterker positioneert in je leiderschap. Tijdens de Big Boost onderga je het creatieve proces. Je wordt uitgedaagd om uit de beperking van je ego te stappen waardoor je gaat ervaren hoe het is om vanuit je oertalenten en intuïtie te handelen.

Wat ga je doen?

Je wordt twee dagen ondergedompeld in creativiteit & authenticiteit. Nee, je leert niet acteren of regisseren maar je gaat het wel doen! Doordat je die creativiteit & authenticiteit zelf gaat ervaren maak je mee wat deze creatieve disciplines in jou persoonlijk raken, inspireren en oproepen. De Boost start met een psychologisch kijkje in de spiegel. Wat drijft jou in het leven? Welke Inner Bitch/ Basterd zit jou het meest in de weg? Ook staan we stil bij hoe je de creatieve inzichten kunt integreren in je dagelijkse werk en leven. Klara Uleman, mede-eigenaar Koaching Akademie & Jungiaans coach/ trainer is de volle 2 dagen aanwezig om de rode draad en de centrale thematiek te begeleiden.

Thema’s die aan bod komen tijdens de big boost:

  • Authentiek blijven in een resultaatgerichte omgeving
  • Overtuigend communiceren
  • Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen
  • Vertrouw op je intuïtie

Met o.a
Wil van der Meer | voor acteur & regisseur Wil van der Meer staat authenticiteit centraal binnen creativiteit: “Hoe gek het ook klinkt, authenticiteit kun je oproepen door te acteren.”

Charlotte Besijn | regisseuse bij Endemol: “Als regisseuse is het ontzettend belangrijk om zo duidelijk mogelijk je visie over te dragen, zo duidelijk mogelijk te communiceren. Tegelijkertijd is het belangrijk om open te blijven staan voor de creatieve inzichten en feedback van de ander.“

Voor wie?

Je bent op zoek naar meer creativiteit, innovativiteit en authenticiteit in je leiderschap. Je zet de lijnen uit in jouw organisatie, stuurt een team aan of je hebt de ambitie om dit te doen.  Je hebt HBO/ WO werk en denkniveau en een aantal jaar ervaring in leiderschap. Nu ben je op zoek naar die extra stap om hierin te groeien, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Kosten & inschrijven

Plaats: Amsterdam

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen

Tweedaagse big boost in creatief leiderschap najaar 2019

Data Big Boost najaar 2019 (8 – 10 deelnemers)

21 & 22 november 2019

kosten: 1375,- ex BTW p.p.

1.375,00 ex. BTW In winkelmand