Training Creatief Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling

Tijdens de training in Creatief Leiderschap & Persoonlijke ontwikkeling word je in 4 modules verspreid over een half jaar, uitgedaagd om bij je gut feeling te rade te gaan. Wat houdt je tegen om jezelf te zijn? Wat zit jouw creativiteit & talent in de weg? De Akademie werkt met kunstenaars en creatieven als inspirator en trainer om de verbinding tussen de rechter- en de linkerhersenhelft op te zoeken. Denk aan acteurs, schrijvers, regisseurs, reclamemakers en musici. Maar ook bedrijfskunstenaars, psychologen en trainers zijn aan boord.  Schrijf je hier in. 

WezENLIJK ANDERS

Aan bod komen thema’s zoals ‘Hoe kan ik authentiek blijven in een prestatiegerichte omgeving? Hoe word ik zichtbaarder en onderscheidend met mijn eigen visie? En wie kunnen je hierin beter coachen en begeleiden? Juist….de kunstenaars en creatievelingen. Zij knokken al jaren succesvol voor hun creativiteit, voor hun eigenheid, voor hun autonomie. Hoe doen zij dat? En hoe kan jij dit ook toepassen in je dagelijkse werk?

Deze training is wezenlijk anders. Nee, je leert niet acteren en regisseren maar je gaat het wel doen! Bij de Koaching Akademie brengen we het natuurlijke leerproces weer tot leven, van geïnspireerd raken naar doen, voelen, ervaren en denken. Waarbij je fouten mag maken, verrast wordt en uit je vicieuze cirkels stapt. Door zelf te gaan regisseren, acteren, dirigeren etc beleef je en maak je mee wat deze creatieve disciplines in jou persoonlijk raken, inspireren en oproepen. Op een speelse manier ontdek je je ware zelf.

VIER MODules

De 4 modules omvatten 7 trainingsdagen. Daarnaast krijgt elke deelnemer een coachgesprek na afloop en volgt er nog een intervisiemiddag met de groep. De training start met een psychologische blik in de spiegel. Waar zit je grootste talent? Welke Inner Bitch/ Basterd, welke belemmerende overtuigingen zitten jouw creativiteit in de weg? Daarnaast leer je door te acteren dichter bij jezelf te komen, hoe gek dat ook klinkt, en ga je aan de slag met je grootste verlangens.

De 2e module staat in het teken van het thema introvert versus extravert. Welke waardevolle gedachten krijgen het daglicht nooit te zien? Wat wil je dat anderen van je zien? Hoe leer je goed luisteren naar je intuïtie? Tijdens de 3e module staat je communicatie centraal. Hoe breng je je visie duidelijk over het voetlicht? Hoe neem je de regie over jouw creativiteit? In module 4 ga je  aan de slag met hoe je jouw inzichten kunt integreren in je werk en leven.
Klara Uleman, Jungiaans coach en trainer is bij alle workshops aanwezig om de rode draad en de centrale thematiek te begeleiden. Dit betekent dat bij alle workshops altijd twee trainers aanwezig zijn.

VOOR WIE?

 • Je weet niet goed wat je wilt, wat je volgende stap is
 • je wilt weer meer geprikkeld & uitgedaagd worden
 • Je wilt af van de angst het telkens fout te doen
 • Je wilt lef tonen voor een groep mensen
 • je wilt dingen anders gaan doen maar weet nog niet hoe
 • Je wilt een creatief leven ipv de perfectionist uithangen
 • je wilt meer werken vanuit je talent & creërend vermogen
 • je bent op zoek naar meer passie in je leven

Benieuwd naar de docenten?

Kosten & inschrijven

Plaats: Amsterdam, Keizersgracht 110 op loopafstand van het CS. Ook wordt er getraind in een in een klein theater in Amsterdam.

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen

Training in creatief leiderschap Najaar 2019

Data training in Creatief Leiderschap (8 – 10 deelnemers)

 • Module 1: 7 & 8 november
 • Module 2: 28 & 29 november
 • Module 3: 17 & 18 december
 • individueel coachingsgesprek in januari 2020
 • Module 4: in februari 2020 (datum ntb)
 • Intervisie in april 2020 (datum ntb)

Kosten: € 3595,- ex BTW p.p.

3.595,00 ex. BTW In winkelmand