Training Creatief & Coachend Leiderschap & Persoonlijke Ontwikkeling

Geef je talenten de ruimte en neem je verlangen serieus. Stel je eens voor wat dat met je doet….
Tijdens de training in creatief & coachend Leiderschap & Persoonlijke ontwikkeling word je in 4 modules verspreid over een half jaar, uitgedaagd om bij je gut feeling te rade te gaan. Wat houdt je tegen om jezelf te zijn? Wat zit jouw creativiteit & talent in de weg? De Akademie werkt met kunstenaars en creatieven als inspirator en trainer om de verbinding tussen de rechter- en de linkerhersenhelft op te zoeken. Tussen het gevoel & de ratio. Denk aan acteurs, schrijvers, regisseurs en musici. Maar ook bedrijfskunstenaars, psychologen en trainers zijn aan boord..

Schrijf je hier in. 

WezENLIJK ANDERS

Vergeet oeverloze monologen en theoretische modellen. Bij deze training krijgen jouw talenten letterlijk het podium. Je gaat vóelen wat er allemaal in je leeft en om aandacht schreeuwt. Je talenten heb je allemaal al in je, aan ons de taak om ze op het podium te krijgen. Toon je ongecensureerde ik, it’s showtime!
Deze training in persoonlijke ontwikkeling is wezenlijk anders. Nee, je leert niet acteren en regisseren maar je gaat het wel doen! Bij de Koaching Akademie brengen we het natuurlijke leerproces weer tot leven, van geïnspireerd raken naar doen en ervaren. Waarbij je fouten mag maken, verrast wordt en uit je vicieuze cirkels stapt. Door zelf te gaan regisseren, acteren, dirigeren etc beleef je en maak je mee wat deze creatieve disciplines in jou persoonlijk raken, inspireren en oproepen. Op een speelse manier ontdek je je ware zelf.

Aan de slag met een Regisseur

Ervaar zelf hoe je de regie pakt, je angst overwint, expressie geeft aan je onaangepaste ik en je verlangen volgt. We hebben een creatief en tegelijkertijd ambitieus team van docenten dat bestaat uit professionele kunstenaars, artiesten, trainers en coaches. Zo zal o.a. regisseuse Charlotte Besijn de regisseur in jou aan het werk zetten, actrice en trainer Elvira Out jouw verlangen boven tafel krijgen en operazangeres en Jungiaans psycholoog Klara Uleman de strijd aangaan met je Inner Bitches & Basterds.

De 4 modules omvatten 7 trainingsdagen. Daarnaast krijgt elke deelnemer een coachgesprek na afloop en volgt er nog een intervisiemiddag met de groep. De training start met een psychologische blik in de spiegel. Waar zit je grootste talent? Welke belemmerende overtuigingen zitten jouw creativiteit in de weg? Daarnaast leer je door te acteren dichter bij jezelf te komen, (hoe gek dat ook klinkt), en ga je aan de slag met je grootste verlangens.

Module 2 staat in het teken van het thema introvert versus extravert. Welke waardevolle gedachten krijgen het daglicht nooit te zien? Wat wil je dat anderen van je zien? Hoe leer je goed luisteren naar je intuïtie? Ook ga je leer je coachende gesprekken voeren. In module 3 staat communicatie centraal. Hoe breng je je visie duidelijk over het voetlicht? Hoe neem je de regie over jouw talent & creativiteit? Tijdens module 4 ga je  aan de slag met hoe je jouw inzichten kunt integreren in je werk en leven.

Klara Uleman, Jungiaans coach en trainer is bij alle workshops aanwezig om de rode draad en de centrale thematiek te begeleiden. Dit betekent dat bij alle workshops altijd twee trainers aanwezig zijn.

VOOR WIE?

 • Je weet niet goed wat je wilt, wat je volgende stap is
 • je wilt weer meer geprikkeld & uitgedaagd worden
 • je wilt graag duidelijker & empathischer leren communiceren
 • Je wilt af van de angst het telkens fout te doen
 • Je wilt lef tonen voor een groep mensen
 • je wilt dingen anders gaan doen maar weet nog niet hoe
 • Je wilt een creatief leven ipv de perfectionist uithangen
 • je wilt meer werken vanuit je talent & creërend vermogen
 • je wilt meer coachend persoonlijk leiderschap inzetten

Benieuwd naar de docenten?

Kosten & inschrijven

Plaats: Amsterdam, Keizersgracht 110 op loopafstand van het CS. Ook wordt er getraind in een in een klein theater in Amsterdam.

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen

Training in creatief & coachend leiderschap (voorjaar 2020)

Data training voorjaar 2020 (8-10 deelnemers)

 • Module1: 2 & 3 april 2020
 • Module 2: 13 & 14 mei 2020
 • Module 3: 18 & 19 juni 2020
 • Individueel coachgesprek aug/ sept
 • Module 4: 10 september
 • Intervisiebijeenkomst datum NTB.

Kosten: € 3695,-  ex BTW p.p.

3.695,00 ex. BTW In winkelmand