Meteen naar de inhoud

Incompany trainingen

Teamtraining

Hoe kan een team optimaal genieten van een ieders talent? Hoe zorg je ervoor dat je zó goed samenwerkt dat je snel kunt inspelen op veranderingen? Creatief samenwerken zorgt voor openheid, lef en eigenaarschap. Ook heb je een coachend oog voor elkaar. Beleef het met elkaar.

Creatief leiderschap

Creativiteit is een cruciale skill geworden in onze snel veranderende maatschappij. De Koaching Akademie biedt leiderschaps - programma’s op maat waar leidinggevenden zich zó goed leren kennen dat ze niet alleen zichzelf, maar ook hun collega’s coachend kunnen inspireren.

Creatief Leiderschap

Creativiteit is cruciaal.
In onze prestatiegerichte maatschappij ligt de nadruk op linkerhersenhelft activiteit namelijk hard skills, ratio & analytisch denken. Terwijl typische rechterhelft activiteit zoals creatieve, coachende & sociale vaardigheden de komende jaren belangrijker worden.

Talent aan het roer
Bij de leiderschapstrainingen van de Koaching Akademie staat creativiteit & coaching centraal om hoofd en hart meer in balans te brengen waardoor leiders optimaal van hun talent kunnen profiteren.

Wat is Creatief Leiderschap? Leiderschap waarbij je talenten aan het roer staan. Jouw eigen betekenis en van de mensen om je heen doen ertoe! Hoe ziet dat eruit? Je bent authentiek, met een open en coachende instelling en toont lef om je intuïtie te volgen en jouw ideeën in te brengen.

Neem contact op voor meer informatie en een voorstel op maat.

De Koaching Akademie werkt voor:

Benieuwd naar de incompany mogelijkheden?

Neem contact op met Mascha van Wijnen, mede-eigenaar van de Koaching Akademie voor meer informatie.

Reviews van onze klanten

Voorstel op maat

Een voorstel aanvragen voor  een teamtraining of een leiderschapstraject? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact op.