De kunst van samenwerken

In het kort

Hoe kan een team optimaal genieten van een ieders talent? Hoe zorg je ervoor dat je zó goed samenwerkt dat je snel kunt inspelen op veranderingen? Creatief samenwerken zorgt voor openheid, lef en inspiratie. Ook heb je een coachend oog voor elkaar. Beleef het als team. Nu belangrijker dan ooit!

  • € 2.450,- excl btw
  • Max 12 deelnemers
  • 1 dag

Teamontwikkeling: de kunst van samenwerken

Soms vraag je je af waarom het ene gesprek, of die ene vergadering zo soepel verloopt en de volgende meeting totaal niet. Of waarom je met die ene collega zo makkelijk samenwerkt en met een andere collega een stuk moeilijker. De sleutel naar meer plezierige en succesvolle samenwerkingen is om beter inzicht te krijgen in elkaars dieper liggende motivaties en overtuigingen. Omdat je dán beter in staat bent samen gesprekken te voeren op een ander niveau. Onderliggend en persoonlijk. Want als we dát durven zitten we vaak binnen no-time op een lijn, luisteren we écht en begrijpen elkaar goed. Dan ontstaat er een creërende optimale samenwerking. Dat spaart zoveel tijd, gedoe en ergernissen. Maar er is wel lef en durf voor nodig. Tijdens deze teambuildingsdag leer je elkaar op een ander niveau kennen.

Programma

In de ochtend ga je elkaar coachen. Het onderwerp van coaching is om elkaars Inner Bitches & Bastards, oftewel belemmerende overtuigingen, te laten verwoorden en met elkaar te delen. Ook kijken we vooral naar jouw unieke talent, waar ben je goed in, wat zou je meer willen laten zien en doen in de samenwerking met je collega’s?

De middag staat in het teken van verbinding en teamontwikkeling op een creatieve en intuïtieve manier. Dit kunnen we op verschillende manieren invullen, al naar gelang de behoefte van jouw team. Wat buiten kijf staat is dat alle teamgenoten  in beeld komen met een kant die ze niet vaak laten zien. Spannend? Waarschijnlijk. Pakkend en verbindend? Absoluut.

Kortom, een verbindende teambuildingsdag om nooit te vergeten

Gratis Innerbitch test

Wie zijn jouw inner bitches? Ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Ontdek wat jouw talent & creativiteit belemmert. 

Trainers van de kunst van samenwerken:

Psycholoog Klara Uleman

Trainer Mascha van Wijnen

Agenda

april 2021
juni 2021
september 2021
oktober 2021
Geen evenementen gevonden!