De kunst van samenwerken

In het kort

Hoe houden we gezamenlijk onze energielevels hoog? Creatief samenwerken zorgt voor openheid, lef en inspiratie. Ook heb je een coachend oog voor elkaar. Beleef het als team. Nu belangrijker dan ooit!

  • € 2.450,- excl btw
  • Max 12 deelnemers
  • 1 dag

Teambuilding: de kunst van samenwerken

Soms vraag je je af waarom het ene gesprek, of die ene vergadering zo soepel verloopt en de volgende meeting totaal niet. Of waarom je met die ene collega zo makkelijk samenwerkt en met een andere collega een stuk moeilijker. De sleutel naar meer plezierige en succesvolle samenwerkingen is om beter inzicht te krijgen in elkaars dieper liggende motivaties en overtuigingen. Omdat je dán beter in staat bent samen gesprekken te voeren op een ander niveau. Onderliggend en persoonlijk. Want als we dát durven zitten we vaak binnen no-time op een lijn, luisteren we écht en begrijpen elkaar goed. Dan ontstaat er een creërende optimale samenwerking. Dat spaart zoveel tijd, gedoe en ergernissen. Maar er is wel lef en durf voor nodig. Tijdens deze teambuildingsdag leer je elkaar op een ander niveau kennen.

Programma

In de ochtend ga je elkaar coachen. Het onderwerp van coaching is om elkaars Inner Bitches & Bastards, oftewel belemmerende overtuigingen, te laten verwoorden en met elkaar te delen. Ook kijken we vooral naar jouw unieke talent, waar ben je goed in, wat zou je meer willen laten zien en doen in de samenwerking met je collega’s?

De middag staat in het teken van verbinding en teambuilding op een creatieve en intuïtieve manier. Je deelt het lied dat jou raakt met elkaar. Out of comfort en toch veilig. Fenomenale workshop voor teambuilding. In deze workshop kom je in beeld met een kant die je niet vaak laat zien. Spannend? Waarschijnlijk. Pakkend en verbindend? Absoluut.

Kortom, een verbindende teambuildingsdag om nooit te vergeten

Gratis Innerbitch test

Wie zijn jouw inner bitches? Ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Ontdek wat jouw talent & creativiteit belemmert. 

Trainers van de kunst van samenwerken:

Psycholoog Klara Uleman

Trainer Mascha van Wijnen