De kunst van samenwerken

In het kort

Hoe kan een team optimaal genieten van een ieders talent? Hoe zorg je ervoor dat je zó goed samenwerkt dat je snel kunt inspelen op veranderingen? Creatief samenwerken zorgt voor openheid, lef en eigenaarschap. Ook heb je een coachend oog voor elkaar. Beleef het als team. Nu belangrijker dan ooit!

  • € 2.650,- excl btw
  • Max 12 deelnemers
  • 1 dag

Teamontwikkeling: de kunst van samenwerken

Soms vraag je je af waarom het ene klantgesprek, of die ene vergadering zo soepel verloopt en de volgende meeting totaal niet. Of waarom je met die ene collega zo makkelijk samenwerkt en met een andere collega een stuk moeilijker. De sleutel naar meer plezierige en succesvolle (klant)samenwerkingen is om beter inzicht te krijgen in dieper liggende motivaties. Omdat je dán beter in staat bent samen gesprekken te voeren op een ander niveau. Onderliggend en persoonlijk. Want als we dát durven zitten we vaak binnen no-time op een lijn, luisteren we écht en begrijpen elkaar goed. Dan ontstaat er een creërende optimale samenwerking waarin eigenaarschap centraal staat. Dat spaart zoveel tijd, gedoe en ergernissen. Maar er is wel lef en durf voor nodig. Tijdens deze teambuildingsdag leer je elkaar dus op een ander niveau kennen.

Programma

In de ochtend ga je na een 15 minuten minicollege over psychologische patronen elkaar coachen. Het onderwerp van coaching is om elkaars Inner Bitches & Bastards, oftewel belemmerende overtuigingen, te laten verwoorden en met elkaar te delen. Ook kijken we vooral naar jouw unieke talent, waar ben je goed in, wat zou je meer willen laten zien in de samenwerking met je collega’s en klanten? En hoe kun je zorgen dat   jouw talent, jouw kwaliteiten aan het roer staan en je Inner Bitch zich gedeisd houdt?

De middag staat in het teken van verbinding en teamontwikkeling op een creatieve en intuïtieve manier. Dit kunnen we op verschillende manieren invullen, al naar gelang de behoefte van jouw team. Wat buiten kijf staat is dat alle teamgenoten  in beeld komen met een kant die ze niet vaak laten zien. Spannend? Waarschijnlijk. Pakkend en verbindend? Absoluut.

Kortom, een verbindende teambuildingsdag om nooit te vergeten

Omgaan met perfectionisme in onze perfectionistische samenleving

Perfectionisme kan mooi zijn, maar het houdt je ook tegen. Al die kritische stemmetjes in je hoofd zorgen namelijk voor onrust en onzekerheid.

Wil jij afrekenen met deze irritante stemmetjes en een grote stap zetten naar meer rust en zelfvertrouwen? Download direct de gratis whitepaper ‘Omgaan met Perfectionisme’ en ontdek hoe jij jouw perfectionistische stemmetjes een toontje lager laat zingen!’

Trainers van de kunst van samenwerken:

Psycholoog Klara Uleman

Trainer Mascha van Wijnen

Agenda

oktober 2021
november 2021
Geen evenementen gevonden!