Omgaan met weerstand

Teamtraining & teambuiding

De kunst van samenwerken

Leer het van een psycholoog, zangeres & dirigent

Je leert elkaar kennen door elkaar te coachen. Het onderwerp van coaching is om elkaars Inner Bitches & Bastards oftewel belemmerende overtuigingen te laten verwoorden en met elkaar te delen. Daarna ga je dirigeren en ervaar je je authentieke leiderschapskwaliteiten. Als klap op de vuurpijl deel je jouw lied met elkaar, het is jouw muzikale introductie. Een verbindende teambuildingsdag dag om nooit te vergeten.


De kunst van presenteren

Leer het van een performer

Je ontdekt op welke kwaliteiten je terugvalt wanneer je een presentatie geeft of aan de vergadertafel of op de werkvloer het woord neemt. Hoe kom je over versus hoe wil je overkomen? Op deze dag ga je samen met je teamgenoten onderzoeken wat het beste bij jou past. Pak de regie over jouw performance.


De kunst van helder communiceren

Leer het van een regisseur

Dit geeft jou de regie letterlijk in handen. Hoe breng je je visie duidelijk over het voetlicht? Hoe krijg je mensen in beweging? Je gaat merken dat je duidelijk moet zijn in wat je wilt. Je gaat ook merken dat je meteen resultaten boekt en hoe goed dat voelt. Leer van je teamgenoten en van jezelf!

Matthijs, Concerncontroller

Deelnemer Matthijs Kruijff

"Vaak denken we dat we allemaal rationele beslissingen nemen, maar in de praktijk is dat niet zo. Veel dingen gebeuren in eerste instantie op gevoel. De training van de KA speelt hier heel goed op in. Door de linker- en rechterhersenhelft samen te verbinden. "

Kim, Manager Client Services

deelnemer Kim Verhaaf

"De training van de Koaching Akademie heeft me inzicht gegeven op het allerdiepste niveau op een speelse manier. Life changing!"