workshop laat niets je meer tegenhouden

De Kunst van Helder Communiceren - Leer het van een regisseur

De Kunst van Helder Communiceren – Leer het van een regisseur

Dit geeft jou de regie letterlijk in handen. Het begint bij jouw verhaal, wat wil je vertellen? Hoe breng je je visie vervolgens duidelijk over het voetlicht? Hoe krijg je mensen in beweging? Je gaat merken dat je duidelijk moet zijn in wat je wilt. In je beoogde resultaat en in je communicatie. Je gaat ook merken dat je meteen resultaten boekt en hoe goed dat voelt. Leer van je teamgenoten en van jezelf! Uitdagend? Zeker. Resultaat gevend? Absoluut. Leer van je teamgenoten en van jezelf!

In de ochtend krijg je eerst inzicht in welke belemmerende overtuigingen jouw communicatie in de weg zitten, dan zijn het namelijk jouw persoonlijke inner bitches geworden. Hier ga je over in gesprek met je collega’s. Ook kijken we naar jouw unieke talent, waar ben je goed in, wat zou je meer willen laten zien in de samenwerking met je klanten en collega’s?

Ervaar:

  • De regie pakken
  • Intuïtief en helder communiceren
  • Het werkveld / speelveld overzien
  • Je visie overbrengen
  • Dealen met uiteenlopende disciplines en mensen
  • Hoe je leert van elkaar
  • Je belemmerende overtuigingen te delen en ontkrachten

Charlotte Besijn is regisseur bij GTST, Endemol.  Charlotte startte haar carrière als balletdanseres bij Introdans en is vervolgens als actrice geworden bij de serie GTST.  Charlotte is nu al jarenlang regisseur en steengoed in het aanwakkeren & stimuleren van de regisseur in jou.

Klara Uleman was operazangeres en is Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach & trainer al ruim 10 jaar persoonlijke ontwikkeling met creativiteit & muziek. Uitdaging: Doe het fout, heb lol en leer ervan.