workshop laat niets je meer tegenhouden

De Kunst van Samenwerken - Leer het van een psycholoog, zangeres & oudtopsporter

Teambuilding: De Kunst van Samenwerken

Soms vraag je je af waarom het ene gesprek, of die ene vergadering zo soepel verloopt en de volgende meeting totaal niet. Of waarom je met die éné collega zo makkelijk samenwerkt en met een andere collega een stuk moeilijker. De sleutel naar meer plezierige en succesvolle samenwerkingen is om beter inzicht te krijgen in elkaars dieper liggende motivaties en overtuigingen. Omdat je dán beter in staat bent samen gesprekken te voeren op een ander niveau. Onderliggend en persoonlijk. Want als we dát durven zitten we vaak binnen no-time op een lijn, luisteren we écht en begrijpen elkaar goed. Dan ontstaat er een creërende optimale samenwerking. Dat spaart zoveel tijd, gedoe en ergernissen. Maar er is wel lef en durf voor nodig. Tijdens deze teambuildingsdag leer je elkaar op een ander niveau kennen.

Programma

In de ochtend ga je elkaar coachen. Het onderwerp van coaching is om elkaars Inner Bitches & Bastards, oftewel belemmerende overtuigingen, te laten verwoorden en met elkaar te delen. Ook kijken we naar jouw unieke talent, waar ben je goed in, wat zou je meer willen laten zien en doen in de samenwerking met je collega’s?

De middag staat in het teken van verbinding en teambuilding op een creatieve en intuïtieve manier. Je deelt het lied dat jou raakt met elkaar. Out of comfort en toch veilig. Fenomenale workshop voor teambuilding. In deze workshop kom je in beeld met een kant die je niet vaak laat zien. Spannend? Waarschijnlijk. Pakkend en verbindend? Absoluut.

Kortom, een verbindende teambuildingsdag om nooit te vergeten.

Ervaar:

  • Elkaar anders te leren kennen
  • Elkaar te coachen
  • Je belemmerende overtuigingen te delen en ontkrachten
  • Je talent en passie te verankeren binnen je team
  • Muziek en hoe dit verbindt
  • Het lef om door de weerstand heen je grenzen te verleggen

Trainers:

Klara Uleman was operazangeres en is Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach & trainer al ruim 10 jaar persoonlijke ontwikkeling met creativiteit & muziek. Uitdaging: Doe het fout, heb lol en leer ervan!

Mascha van Wijnen heeft 12 jaar leiderschaps- & managementervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Mensen uitdagen om zichzelf beter te leren begrijpen is haar grote drijfveer. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur.

Klara en Mascha zijn samen eigenaar van de Koaching Akademie.

Koaching Akademie Klara Uleman & Mascha van Wijnen

Klara Uleman & Mascha van Wijnen