De Big One in persoonlijk leiderschap

In het kort

Wil jij jezelf zó goed leren kennen dat je niet alleen jouzelf, maar ook anderen coachend kunt inspireren? Doe mee aan de Big One, dé training in persoonlijk leiderschap. Voor groei van jouw authenticiteit, creativiteit, eigen regie en coachende kwaliteiten. Outside the box, inside the box. Wij dagen je uit jezelf opnieuw uit te vinden... Dat vraagt om lef en wordt beloond met een flinke portie zelfverzekerdheid en autonomie in jouw persoonlijke leiderschap.

  • € 3.695,- excl btw
  • 8 deelnemers
  • 4 modules, 7 dgn

De Big one in persoonlijk leiderschap 

Wil jij jezelf zó goed leren kennen dat je niet alleen jouzelf, maar ook anderen coachend kunt inspireren? Wil jij ook ontdekken wat er allemaal al in je zit i.p.v. wat je allemaal nog niet goed kan? Om zo je talenten volop te gebruiken en te werken en leven vanuit bevlogenheid, eigenaarschap en nieuwsgierigheid? Bij deze training in persoonlijk leiderschap kun je oeverloze monologen en theoretische modellen vergeten. Onze trainers en kunstenaars dagen je uit om te vóelen wat er allemaal in je leeft en om aandacht vraagt.

Wat houdt je tegen om jezelf te zijn?

Je talenten heb je allemaal al in je, aan ons de taak om ze tevoorschijn te laten komen. Creativiteit geeft je de handvatten om het lef te hebben tot verandering, oplossingen en vernieuwing te komen. Investeer in creatief persoonlijk leiderschap, omdat jij daar beter van wordt. Beter op je werk, thuis en in je vel. Psychologisch word je gecoacht en praktisch leer je hoe je jouw creativiteit & coachende kwaliteiten kunt integreren in je dagelijkse werk & leven. We starten 7 oktober met de eerste module. Bekijk hieronder de overige data en download hier het programma.

Leef jij het leven dat je het allerliefste leidt?
Herontdek jezelf op de Creativity Boost XL ‘Ontdek de ware versie van jezelf’. 

DOCENTEN VAN ‘THE BIG ONE’:

Psycholoog Klara Uleman

Acteur Wil van der Meer

Actrice & trainer Elvira Out

Trainer Mascha van Wijnen

Regisseur & trainer Hugo Meijs

Dirigent & trainer Ronald Becker

Oprichters Klara & Mascha

Regisseuse Charlotte Besijn

Agenda

oktober 2021
Geen evenementen gevonden!