De Big One in persoonlijke groei

In het kort

Je bent klaar voor de next step in persoonlijke ontwikkeling. Je hebt al zelfinzicht en het is tijd je podium opnieuw of anders te pakken. Vergeet oeverloze modellen, je gaat je intuïtie weer laten spreken en hebt het lef je talent echt in te brengen. Aan de bak met jou!

  • € 3.695,- excl btw
  • 8 deelnemers
  • 4 modules, 7 dgn

De Big one in persoonlijke groei 

Wat inspireert en motiveert jou, waar kom je je bed voor uit?  Bij deze training in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap kun je oeverloze monologen en theoretische modellen vergeten. Onze trainers en kunstenaars dagen je uit om te vóelen wat er allemaal in je leeft en om aandacht vraagt.

Wat houdt je tegen om jezelf te zijn?

Je talenten heb je allemaal al in je, aan ons de taak om ze tevoorschijn te laten komen. Creativiteit geeft je de handvatten om het lef te hebben tot verandering, oplossingen en vernieuwing te komen. Investeer in creatief leiderschap, omdat jij daar beter van wordt. Beter op je werk, thuis en in je vel. Psychologisch word je gecoacht en praktisch leer je hoe je jouw creativiteit & coachende kwaliteiten kunt integreren in je dagelijkse werk & leven. Download hier het programma

Gratis Inner Bitch test

Wie zijn jouw inner bitches? Ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Ontdek wat jouw talent & creativiteit belemmert. 

DOCENTEN VAN ‘THE BIG ONE’:

Psycholoog Klara Uleman

Acteur Wil van der Meer

Actrice & trainer Elvira Out

Trainer Mascha van Wijnen

Regisseur & trainer Hugo Meijs

Dirigent & trainer Ronald Becker

Oprichters Klara & Mascha

Regisseuse Charlotte Besijn

Agenda

Geen evenementen gevonden!