Ga naar de inhoud

Vervolgtraining
Inzicht door expressie

Vervolgtraining | Inzicht door expressie

Jullie hebben allemaal een training bij de Koaching Akademie gedaan! Wat is het ontzettend leuk om jullie als community aan te kunnen spreken. Het brengt een lach op mijn gezicht. Maar ik kom niet met lege handen. Mascha & ik hebben altijd al het plan gehad ook vervolgtrainingen aan te gaan bieden en nu is het zover op 22 april as. Het programma zie je onder aan de pagina onder de tekening.

Ben je toe aan een dag om je weer helemaal op te laden? Om aan je zelfinzicht uitdrukking te geven? Om te spelen en te leren zoals het al eeuwen geleden ging, zoals bij de leergierige oude Grieken:

Tijdens een filosofiecursus die ik (Klara) heb gevolgd werd ik weer zo bevestigd in dat wat we bij de Koaching Akademie doen klopt. Even een leuk inspirerend stukje daaruit. In de tijd van Socrates (469-399 v Chr.) & Plato (427-347 v Chr.) ging men in de vrije tijd ná school of werk naar een plek waar men elkaar trof om met elkaar te studeren en begrippen en levenszaken te bespreken en bediscussiëren. Om te leren vanuit pure gemotiveerdheid, voor een gewenste ontwikkeling dus. Dat heette scholè, het Griekse woord waar ‘school’ van afstamt en dat betekent dus vrije tijd. Te leuk toch?

Want de tijd raast maar voorbij en wij geloven er heilig in dat het avontuur in onszelf telkens weer uitgedaagd wil worden. Want anders kan het zo gaan knagen in je. En je staat daar dan soms zo verhipte alleen in en dan blijf je in je eigen staart bijten. (Wel een leuk beeld overigens want dat doen puppy’s enzo….)

Vandaar onze Vervolgtraining! We gaan weer actief bezig met jouw authenticiteit, met wat je vleugels geeft, met grenzen aangeven, onzekerheid-zelfverzekerdheid issues, lef, feedback, je coachende vermogen, de regie pakken en authentiek presenteren. Oftewel met je rechterhersenhelft.

Wat: Vervolgtraining Koaching Akademie | inzicht door expressie
Waar: Amsterdam
Wanneer: 22 april | 9.30 – 17.30
Kosten: € 425,- | early bird € 375,-  t/m 31 maart

Het wordt een topdag! En het levert je zoveel meer op dan een dag linkerhersenhelft training…

Want we doen zoals altijd een beroep op de bevlogenheid die je volop in je hebt, op de moed om je leven vanuit nieuwsgierigheid en positieve energie te beleven. Om telkens een ander perspectief aan te durven. Niet same old same old maar nieuw en ontdekkend, je uitdagende kant aan het woord laten. Dat kan zoals je weet bij de Koaching Akademie. Bij ons.

We kijken ontzettend naar je uit op 22 april | 9.30 – 17.30 in Amsterdam

Groeten van Mascha & Klara (van wie nog een vraag met tekeningetje 🙂

Gratis Innerbitch test

Wie zijn jouw inner bitches? Ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Ontdek wat jouw talent & creativiteit belemmert. 

Agenda

Geen evenementen gevonden!