workshop laat niets je meer tegenhouden

Workshop 'Laat niets je meer tegenhouden'

WOrkshop ‘Laat niets je meer tegenhouden’

Herken je dat? Dat je soms niet zegt wat je eigenlijk wil zeggen? In een vergadering of tegen een vriend(in). Of dat je maar blijft denken aan die éne zin die je anders had willen zeggen? Of dat je dichtklapt? En jezelf keihard veroordeelt. Hoe komt dit? Tijdens de workshop ‘Laat niets je meer tegenhouden’ van de Koaching Akademie krijg je een antwoord op deze belangrijke vragen.

DOE DE GRATIS TEST, WIE IS JOUW INNERLIJKE CRITICUS?

Innerlijke criticus

Deze kritische stemmetjes, ook wel belemmerende overtuigingen genoemd, houden je tegen, blokkeren je en oordelen keihard over jezelf. Ze ondersteunen onzekerheid, angst of het slachtoffer in jou. Ze maken bijvoorbeeld dat je je hoofd niet te ver boven het maaiveld uitsteekt of dat je geen ‘nee’ durft te zeggen en je grenzen niet goed aangeeft. Of die stem vergelijkt jou altijd met iemand die alles perfect kan in jouw ogen, zodat jij je kleiner voelt.

Je creativiteit en talent nieuw leven inblazen

Onderdrukken van die stemmen brengt je van de regen in de drup. Dus hoog tijd om ze beter te leren kennen! Tijdens deze workshop word je op coachende en creatieve wijze uitgedaagd. Je voelt weer waar het wat jou betreft allemaal om draait. Om jouw persoonlijke betekenis en bijdrage. Leef het leven waar je voor gemaakt bent!

Docenten Klara Uleman & Mascha van Wijnen, de oprichters van de Koaching Akademie. Klara is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als trainer persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Mascha combineert haar jarenlange leiderschap, management en topsportervaringen in haar werk als teamcoach.

Bij de Koaching Akademie werken we met kleine groepen in grote zalen waardoor we makkelijk 1,5 meter afstand kunnen bewaren.

Schrijf je hier in

Kleine Groepen en 1,5 meter

Deze onzekere tijd is gebaat bij creatief en out of the box denken. Creativiteit geeft je namelijk de handvatten om het lef te hebben tot verandering, oplossingen en vernieuwing te komen. Je kunt je door deze tijd laten verlammen, je kunt er ook creatief mee omgaan, er van leren en er zelfs nieuwe stappen door maken. Bij de Koaching Akademie werken we met kleine groepen in grote zalen waardoor we makkelijk 1,5 meter afstand kunnen bewaren.

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop:

  • Ontdek je wat een innerlijke criticus (Inner Bitch) nog meer over jou kan vertellen.
  • Leer je hoe je Inner Bitches als ingang voor coaching kunt gebruiken
  • Ontdek je welke heerlijke talenten vrijkomen wanneer die bitches hun mond houden
  • Reconnect je met creatieve en pure ik, vanuit een intrinsieke behoefte om jezelf te willen blijven ontwikkelen, omdat het energie creëert!

De workshop wordt verzorgd met koffie/ thee en wat lekkers.

Inschrijven

Schrijf je in voor 13 juni en ontvang 25 euro early bird korting!

Inge, marketeer

"Wat je vraagstuk ook is, de Koaching Akademie helpt je verder! De aanpak is ongekend persoonlijk en warm. Ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik dan ook gevraagd en ongevraagd :-)."

Wouter, scrummaster

Deelnemer Wouter

"Ik heb mijn Inner Bastard flink ontmoet en ik begrijp 'm nu ook... Sindsdien laat ik me niet leiden door belemmeringen maar ga ik ervoor! Deze training was één van de meest waardevolle ervaringen in mijn leven. "