workshop laat niets je meer tegenhouden

Deep dive in weerstand door oprichters Mascha van Wijnen & Klara Uleman

Deep dive in jezelf, inzicht in het spanningsveld tussen angst en wens
Aan de hand van casuïstiek duik je in je eigen weerstand en ontdek je jouw achterliggende verlangen & ambitie. Je gaat oefenen om in je leiderschap meer vanuit onbevangenheid & creativiteit te sturen. Ook krijg je een aantal psychologische handvatten om ineffectieve communicatie te kunnen doorbreken en weerstand snel te herkennen

Tijdens deze workshop: 

  • leer je omgaan met weerstand vanuit inzicht én ervaring
  • Leer je effectiever communiceren door psychologisch inzicht
  • leer je coachen met comfort vanuit intuïtie & echtheid
  • Ontdek je de kracht van kwetsbaarheid
  • leer je jezelf op een dieper niveau kennen

Mascha van Wijnen is mede oprichter van de Koaching Akademie. Mascha heeft 12 jaar leiderschaps- & managementervaring opgedaan in het bedrijfsleven met als aandachtsgebied coachend leiderschap, teamcoaching & agile werken. Het gezamenlijk creëren van mooie dingen, mensen uitdagen om zichzelf beter te leren begrijpen en zichzelf altijd te blijven ontwikkelen zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur.

Klara Uleman is de inspirator en oprichter van de Koaching Akademie. Zij is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en kritische houding t.a.v. aanpassing.