workshop laat niets je meer tegenhouden

Get to know your Inner Bitches door psycholoog Klara Uleman

Psycholoog Klara Uleman introduceert de Inner Bitches & Inner Basterds.

‘Laat niets je meer tegenhouden’. In deze workshop herken je jouw innerlijke stemmen die de meest vreselijke dingen over je zeggen. Iedereen kent ze en iedereen heeft er last van. Ze maken bijv. dat je hoofd niet te ver boven het maaiveld uitsteekt, want dan wordt je kop er af gehakt. Ze zorgen ervoor dat jij geen ‘nee’ durft te zeggen en dat je je grenzen niet goed aangeeft of jou vergelijken met iemand die alles kan zodat jij je kleiner voelt. Klaar daarmee en maak contact met je innerlijke speelse kind dat vrij is en vol wijsheid

Je herkent wat je creativiteit blokkeert enerzijds en wat je creativiteit bevrijdt anderzijds. Je leert je Inner Bitches & Bastards te benoemen. Vervolgens leer je wat jouw innerlijke kind altijd al wist namelijk, ‘what makes you tick’. Daar kun je de rest van je leven vorm aan geven.

Tijdens deze workshop:

  • Leer je Inner Bitches & Basterds kennen
  • Welke kracht schuilt er in die Inner Bitches & Basterds
  • Wie ben je en welke talenten wil je aanspreken wanneer je vrij bent
  • Leer je luisteren naar je innerlijke wijsheid

Klara Uleman is de inspirator en oprichter van de Koaching Akademie. Zij is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en kritische houding t.a.v. aanpassing.

Ontdek het op de Koaching Akademie |  Kunst geeft richting aan je leiderschap