workshop laat niets je meer tegenhouden

Veranderbereidheid door veranderkundige Erik van der Sande

Deze workshop wordt gegeven door veranderkundige Erik van der Sande en initiator van de Koaching Akademie Mascha van Wijnen. Tijdens deze workshop leggen zij de verbinding met hoe de verworven creatieve inzichten geïntegreerd kunnen worden in je leiderschapsrol. Oftewel de vertaalslag naar je daily life. Je bent gedurende de training in creatief leiderschap bij je bron van creativiteit geweest en hoe nu verder, hoe pas je het toe in je leiderschap. Op maat, persoonlijk, gefocust, resultaat,- en doelgericht.

Integreer creativiteit in je leiderschap door jouw persoonlijke casuïstiek in te brengen. Laat je in de kaarten kijken zodat je jouw weg herontdekt en:

  • verwoord je visie
  • ontdek je missie
  • geef natuurlijk leiding in een continu veranderende omgeving
  • excelleer jouw unieke leiderschapskwaliteiten
  • integreer zelfinzicht in je leven & leiderschap

Mascha van Wijnen heeft jarenlange managementervaring opgedaan bij een beursgenoteerd bedrijf in verschillende functies. Het aansturen van grote projecten & teams, het gezamenlijk creëren van mooie dingen, mensen uitdagen om alles uit zichzelf te halen en dingen te laten durven en doen zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken gecombineerd met passie, drive en lef haar 2e natuur.  Mascha is moeder van 2 zonen, dol op Amsterdam en verliefd op het strand.

Erik van der Sande is directeur van Ricoh en trotse vader van 2 kinderen. Hij heeft, met veel plezier, grote teams aangestuurd en heeft op een dag het roer omgegooid en heeft een tijdje met veel plezier voor de klas gestaan. Tegelijkertijd is hij toen zelf ook terug de schoolbanken ingegaan om af te studeren in verandermanagement. Zelf een veranderd mens inmiddels ervaart Erik ‘the best of both worlds’, bovenstroom en onderstroom zijn in hem de fusie aangegaan. Erik is naast zijn werk bij Ricoh ook management consultant.

Ontdek het op de Koaching Akademie  |  Kunst geeft richting aan je leiderschap.