workshop laat niets je meer tegenhouden

Intervisie en coaching door oprichters Klara Uleman & Mascha van Wijnen.
Tijdens de gehele training in creatief en coachend leiderschap speelt feedback een belangrijke rol. Je wordt gestimuleerd in het geven van expliciete & duidelijke feedback, een belangrijk onderdeel van coachen. Je gaat onder supervisie coachende gesprekken voeren en leert essentiële regels over coaching

Klara Uleman is de inspirator en oprichter van de Koaching Akademie. Zij is operazangeres en Jungiaans psycholoog en combineert in haar werk als coach persoonlijke ontwikkeling met creativiteit. Klara verlaat graag de gebaande wegen, houdt niet van hokjesdenken en blijft dicht bij zichzelf in haar werk als operazangeres, coach en trainer. Hoe ze dat doet heeft vooral te maken met haar charisma, humor, intelligentie en kritische houding t.a.v. aanpassing.

Mascha van Wijnen is mede oprichter van de Koaching Akademie. Mascha heeft 12 jaar leiderschaps- & managementervaring opgedaan in het bedrijfsleven met als aandachtsgebied coachend leiderschap, teamcoaching & agile werken. Het gezamenlijk creëren van mooie dingen, mensen uitdagen om zichzelf beter te leren begrijpen en zichzelf altijd te blijven ontwikkelen zijn haar grote drijfveren. Door haar topsportverleden als (beach)volleybalster is resultaatgericht werken met passie & lef haar 2e natuur.